Szecsuáni csípős csirkecomb recept
A Szecsuáni csípős csirkecomb hozzávalói:2 db faros csirkecomb
2 db sárgarépa
15 dkg mirelit mexikói zöldség keverék
15 dkg mirelit zöldborsó
1 kápia paprika
1 nagyobb fej vöröshagyma
1 cs.szecsuáni csípős csirke Fix
2 evőkanál olaj
A Szecsuáni csípős csirkecomb elkészítési módja:
A combokból eltávolítjuk a csontot és kockára vágjuk.Az olajat felforrósítjuk és hirtelen elősütjük benne a husit.Hozzáadjuk a kockára vágott vöröshagymát,a karikára vágott sárgarépát a mirelit zöldségeket.A csirke csontokat is hozzáadjuk (tálalás előtt eltávolítjuk) A kápia paprikát felkarikázzuk és azt is hozzáadjuk.Az egészet pirítsuk nagy lángon 5 percig.Ezután felöntjük 4 dl hideg vízzel és hozzáadjuk a knorr alapot. Közepes lángon ,időnként megkeverve kb 10 percig fedő nélkül pároljuk tovább. Párolt rizzsel vagy pirított tésztával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2018. szept. 10. 23:59
A szecsuáni csípős csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.