Szarkát (tolvajt) hogy lehet fogni? (beszélgetés)
Érdekes. A hinpőpor egyik tulajdonsága, hogy könnyen eltávolítható a bőrről, különben a babák panírozására vagy a kényes helyek ápolására nem lenne alkalmas.
De lehet, hogy pont egy rossz gyártnányt használt valaki pont akkor.
Már tudom, mit fogunk játszani a húgommal hétvégén >:D Elő a hintőporral és az UV lámpával!
Igaz.
Ugyanakkor hallottam egy olyan legendát, hogy valakit ártatlanul gyanúsítottak, utóbb derült ki, hogy kamillás hintőport használt, ami ugyan úgy jelzett, mint a csalipor:)
A csali pénz szerintem nem rossz ötlet, jegyezzétek meg a sorszámát, valamint írjátok fel egy papírra, hogy tudjátok igazolni később. Azonban ruházat átvizsgálást ti nem csinálhattok, és fel sem szólíthatjátok, hogy rakodjon ki a zsebéből.
Szóljatok a rendőrségnek, ők ezt megcsinálhatják vele.
A helyzet a következő: egy bizonyos személyre gyanakszunk, hogy pénzt lop. Karácsonykor jutalom borítékok tűntek el. Valamelyik nap egy tanulónk pénze tűnt el, s abban a műszakban 4-en voltak ott, 3 régi dolgozó és egy fiú tanuló, akinél az esetek előfordulnak, ha ott van.
Gondoltunk arra, hogy kiteszünk egy csali pénzt, csak előtte leírjuk a sorszámát, vagy megjelöljük.. csak ha eltűnik, belenézhetünk, vagy kérhetjük, hogy pakolják ki a jelen lévők a zsebeiket? Volt már valaki hasonló helyzetben??? Nagy segítség lenne, mert tanácstalan vagyok.
Előre is köszi.
További ajánlott fórumok:
- Szexszel meg lehet fogni valakit?
- Milyen tulajdonságokkal lehet megfogni valakit? Nekem ez miért nem sikerült?
- Digi Tv.Másnak sem lehet 01.07.óta fogni a TXT -t az RTL KLUB-on és a TV 2-n
- Milyen csapdával lehet fogni békát sikeresen és pár órán belül?(békainvázió miatt)
- Mi van a természettel? 9 hónapja nem lehet az Atlanti óceánban és itt a folyókban halat fogni./ Florida/
- Meg lehet fogni az újszülött hörcsögöket vagy utána már nem foglalkozik velük az anyja?