Meg lehet fogni az újszülött hörcsögöket vagy utána már nem foglalkozik velük az anyja? (tudásbázis)
Nekem bevált annak idején a kanál. Nem tudom, hogy mi kivetni való van benne. Nem azt írtam, hogy egye meg utána őket.
Nekem az anya volt kannibál. (Hörcsög. :D)
Fogtam egy vatta korongot és jól belenyomkodtam a régi forgácsukba és azzal vettem ki őket és betettem a házikójukba.
Úgy tűnik nem vette az anya zokon, mert rögtön ment hozzájuk és nem bántotta őket:)
Jó hogy nem már egy merőkanállal vegye ki őket.... -.-"
Ha nagyon muszály őket zargatni, akkor javaslom, hogy egy kevés forgáccsal emeld fel a piciket. ( amibe az ő szaguk van ) Ha a mama nem bánja, akkor takarítsad ki őket. Egyébként én is voltam már olyan helyzetbe amikor a nőstény egerem szétszorta a kicsiket, és én ezt alkalmaztam és megmaradtak, nem hagyta el őket.
Kérdés van szívesen válaszolok.
Köszönöm a válaszokat, Csajok!
Ma békén hagyom őket, holnap meg körbe szórom a bagázst :)
További ajánlott fórumok:
- Lehet jó szülő az az apa aki elhagyta első szülőtt gyerekét, nem foglalkozott vele évekig?! Akár az elsőszülőttnél, akár másik gyerekénél?!
- Mikortól lehet egy újszülöttet levegőztetni?
- Újszülött babának a pelenkatortán kívül mit lehet ajándékozni?
- Hogyan bánnak az újszülött babákkal, mikor először foglalkoznak velük a nővérek?
- Egészséges terhesség=sérült újszülött? Hogy lehet ez?
- Hogy lehet helyesen kezelni és átvészelni azt, hogy mások kíváncsiskodnak, azzal foglalkoznak, hogy mikor mit csinálok?