Száraz, töredezett, kezelhetetlen a hajam!Semmi nem használ! Mit tegyek? (tudásbázis)
Hali.
A tojásos mézes hajpakolás tényleg tuti!Nekem bevált.Végre vmi ami használt is:)
A copf hajgyilkos sajnos. Hajvégápoló olajat használsz? Hajfényspray?
Igaza van Sylviának. De ettől függetlenül nekem az Antal Vali már sok. Fanatikus a csaj.
Azért néha nem ártana elolvasni, mi mindent is raknak a "szupi" hajápolókba...
Én most áttértem az Alverdére, és szerintem nagyon jó. Se mesterséges cucc, se kőolajszármazék, se állati eredetű hozzávalók. Ált. ellenőrzött ökológiai gazdaságból származnak az összetevők.
És valóban, ha zsíros hajra való cuccokat használsz, még zsírosabb lesz... Azok a cuccok leoldják az összes zsírt, szárítják a fejbőrt is, amire csórikám még több zsírral reagál, hogy megóvja saját épségét... És már indul is a körforgás! :(
Ha az összetevőkről többet szeretnétek tudni, mézzétek meg az antalvali pont hut.
Az én hajam az élő példa rá. Most 21 hós a lányom, miatta a születése óta copfban volt... Mikor most félhosszú fazonra vágattam, mondtam is a fodrásznak, hogy ki se fésülje az aljából a csomót, úgyis leesik belőle vagy 15centi, inkább vágja ki a csomókat a végéből... Sőt, valszeg a hajhullásom is azért erősebb, mert össze van kötve. A fodrász is azt javasolta, hogy akkor mostantól 1-2 évig ne növesszem hosszabbra, pihenjen, meg azalatt a bébihajaim is utolérik a többit... :D
A melíroztatás is gyilkolja a hajat! Még akkor is, ha "csak" 3 havonta...
attól, hogy folyton copfban van, lehet, hogy töredezik? Mert én azért hordom copfban, mert töredezett. :( Olyan fénytelen. Pedig minden drága nyavalyát megvettem rá. És csak 3 havonta melíroztatom.
?
Az a mézes-tojásos megoldás tényleg jó??? :O
Nekem se vált be semmi, még a fodrász sem.
Levágattam.
További ajánlott fórumok:
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Melyik balzsam vagy hajpakolás a legjobb száraz, töredezett, sprőd haj ellen?
- Mivel kezelhetem a pattanásos, zsíros és egyben száraz arcbőrt?
- Gliss Kur sampon száraz töredezett hajra. Mi a véleményetek róla?
- Három éves kislányom haja rettentően göndör, és kezelhetetlen! Használhatok a hajára "felnőtt" hajápolót?
- Sziasztok. nektek melyik sampon-balzsam-pakolás vált be száraz töredezett hajra?