Szappanopera (beszélgetés)
:)))
Hamis még az marcipán bevonat is!
Igen, szerintem mindegyik agymosoda!
Szappanoperát egyáltalán nem nézek.
Híradót pedig mind a 2 oldalit, mert így talán ki tudok hámozni némi igazságot is. Vagy mégsem... :(
Most tessék nekem pozitív kritikát íni a szappanoperákról!
Vagy ez ugyanolyan agymosás lenne, mint a híradó? Háború dúl, halál és vér mindenütt, Fernandez árva gyermeket talál az után, kit befogad, de el akarják tőle rabolni kést szorítván torkához, miközben szemei könnyeznek szerelme halálát gyászolva, akit tegnap hajnalban lekéseltek, szörnyű, borzalmas átok... A gyötrődés gyermeteg meséi ezek.
nem baj! majd írok magamnak :)
amíg meg nem unom :DDD
Hahóóó!
Valakiiiiiiiii!!!????
Kihaltunk???!!!!
:((((
kíváncsi vagyok, ha lesz időd, írd meg priviben. ha kell segítség, szólj! nálunk andris a fej (mivel ő már építkezett egyszer) és nagyon nem hagyta magát... a földhivatalba meg mindenképp menj el, és azt is nézd meg, hogy kinek van jelzálogjoga a kérón... az sem mindegy... meg a szerződésben legyen benne, hogy ezt átadás után törlik és a ti nevetekre kerül... stb...
remélem minden a tervek szerint alakul majd és tényleg fogtok tudni költözni...
mondjuk azért ha egy ügyvédet visztek magatokkal, az nem hátrány... tuti ami tuti... ezek a k.cs.g építtetők mindenre képesek!!
bármi van, bármi kell, hívj nyugodtan!
pusssz
lemaradtam, hogy hová mentek, de minnyá utánaolvasok ;)
a szalvétás trükkről meg kérek beszámolót! hátha feltaláltunk valami újat :DDD
..nincs rossz ízlése na!;D
Nem soká indulunk, és ahhoz képest, hogy nem tudom Bazsa, hogy fogja bírni azt, hogy fel kell ébresztenem, szuper kedvvel indulunk.:)))
A hidegfrontnak köszönhetően a tegnapi már a második esténk volt, hogy nem tudtuk emberi időben elaltatni.:(( Ez most nagyon rosszkor jött!
Utána megünnepeljük valahol a szép eredményt!
Szép napot Nektek Csaaajok!:)))
Sziasztok!
Viki, nálunk a híradós Szellő Pista :) a sztár, Mina teljesen odavan érte....:)
végülis megnézetted ügyvéddel? mi van benne, amivel szívtok nagyon? nem lehet már módosítani? az nem előszerződés volt?
elméletileg május végén költözünk... ha előbb megérkezik a hitel, akkor természetesen előbb :D
és ti? mikor kezdik a munkálatokat? és mi van a vevőddel? türelmes?
Nah, szóval a következőképpen fest a "leányzó fekvése" :D :
már több, mint 1 hónapja megy a vita a mi ügyvédünk és az ő ügyvédjük között, hogy mit változtassanak meg a szerződésben és mit nem. ugyanis a szerződésben semmi olyan nem volt leírva, ami nekünk kedvezett volna... szóval sok-sok harc után, és miután ők is nagyon el akarják adni a lakást így belementek nagyjából mindenbe, amit mi szerettünk volna. de tényleg nem volt egyszerű...
a lakásról... egy pici, 47 nm-es lakásról van szó Gödön egy újonnan épített lakóparkban. nagyon jó az elosztása, mert 1+2 félszobás, külön wc, külön nappali és mivel saroklakás, így több oldalról is süt be a nap :D majd teszek fel képeket a naplóba, ha lesznek :D
úgyhogy az első nagy harcon túlvagyunk, de még csak most jön a banki ügyintézés... bár ott is nyugtatnak, meg megfeleltem az előminősítésen... akkor is akkor lesz biztos ha már ott lakunk :DDD
gyerekkoromban én is rágtam... durván... de ahogy felnőttem leszoktam róla... viszont jól megerősödött ezalatt... :DDDD
na, mikor leszel asszonka?