Az életem egy szappanopera :( (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Bocsánat, de nem voltam nagyon gépközelbe. Nos az, hogy én ezt az embert meggyőzzem semmi esély..Rengeteg lelkizésen vagyunk túl. 2 napja felhívta az apját és kiosztotta mit írogat az exének és az apja kerek perec kijelentette, hogy minden létező követ meg fog mozgatni, hogy szétszedjen minket. Én pedig úgy döntöttem, hogy innentől ez az ember számomra nem létezik. Leszívja az energiámat, a kapcsolatunkra sincs jó hatással. Nem fogom olyan emberre pazarolni a gondolataimat, akit ennyire átitatott a keserűség.
Az meg, hogy bizonyítsam, nekem is szent dolog a család láthatta amikor nálunk voltunk, illetve én ezt az elején mondtam neki.
Nekem elég komolytalannak tűnik a kisasszony.
Most lehet, az apósjelölt levelezése után kutakodik.
Egyébként tévedésben van; egy szappanopera nem ilyen.
Én csak azt nem értem, hogy a barátod miért nem állítja le nagyon határozottan és ellentmondást nem tűrve a kedves papát?!
Miért hoz téged ilyen helyzetbe?
Nem lesz jó vége, ha bőszíted a srác apját.
Miért nem tudsz megelégedni azzal, hogy szeret a fia, jól vagytok?
Tudod, mi lesz ennek a vége / ha így folytatod /; bebizonyítod, hogy-- már elnézést -- bunkó vagy, és a srác megunja .
Vedd ki napirendedből az apát. :)
Ha valami lehetne szép és jó, akkor miért tesszük tönkre? Ez egy borzasztó emberi tulajdonság.
Azért nem értem a fórumindítót, mert nem kell együttélnie a párja apjával, nem kell még csak jópofiznia sem, sőt, ha nem akarja, meg sem kell látogatnia. Én nem keresném a konfliktust.
Én is így gondolom!
A legminimálisabb energiát sem pazarolnám,hogy a "cuki após" tudtára hozzam,hogy egy ember diploma nélkül is ember...és a többi.
Annyira nincs értelme ennek!
De miért alacsonyodnál le a szintjére? Akkor ezzel te sem vagy jobb.
" Nem dicsőség a gyilkolás, nem büszkeség a rombolás. Semmi jó nincs a háborúban. Kivéve a végét."
Abraham Lincoln
szerintem a leendő apósod helyett inkább a pároddal és a saját életeddel foglalkozz :) értem én, hogy segg a pali, de te meg nyomozgatsz, fészen figyelgeted, exbarátnőket faggatsz a párod apja miatt, bocsi, de te sem teljesen ép.
nem laktok együtt, mégcsak egymás közelében sem, nem kell vele foglalkozni, elmenni se hozzá, ha nem akarsz. a párod meg annyira töketlen, hogy nem tudja kézben tartani a dolgokat, netán attól tartasz, simán szerez neki az apja egy másik nőt, akkor nem kár érte, hulljon a férgese :)
Tedd meg, a saját élvezetedre :) És aztán rötyögjél majd, milyen képet vág :)
(lehet, én is ezt tenném, ki tudja. de a lényeg, hogy magadban engedd el a problémát, és ne idegeskedj rajta!)
Szeretném vele közölni, hogy attól, hogy nincs diplomám, nem vagyok hülye és pontosan tudom miben mesterkedik..Kerekre tágult szemei lesznek ha megtudja, hogy tudok a levelezéséről :D
Az eljegyzés bejelentésénél is ha csak egy tized másodpercre de kiült az arcára a valódi érzelme.
Én egy kicsit nem mennék. Nem akarok belekotyogni, de szerintem jobban felfogja, mintha leálltok vele veszekedni. Nem?
Nyugodtabbak is lennének. Talán annyit mondanék neki telefonon, hogy apuka, szóljon, amikor lejárt a lemez. Utána látjuk egymást.
Én azt nem értem, hogy függtök valamiben tőle? Mondjuk anyagilag? Mert ha nem, akkor nem kell felé menni, hátha észreveszi magát. Ha szeretne egyedül megöregedni, akkor hajrá!
Van leendő anyósod? Mert ez lehet, hogy valahogy elkerülte a figyelmemet, de nem emlékszem, hogy olvastam volna.
Én egy tanácsot adok neked: sz*rjál rá magas ívben :)
A pasid helyes, jól néztek ki együtt, szeret, mert összeköltözött veled, eljegyzett, el akar venni. Legyen elég ennyi, nem lehet minden tökéletes :) Ha a párod igazán szeret, nem fog nála célt érni a leendő apósod. Neki (mármint a párodnak) mi a véleménye erről?