Számítógépes, laptophoz kapcsolódó segítség kellene!!! (tudásbázis)
Sajátgép erre jobb klikk, tulajdonságokra katt, ott a hardver fülre és azon belül az eszközkezelőre.
Keresd ki azt ahol sárga felkiáltó jel van.
Mit találtál?
Jobb klikk arra, tulajdonságok, hibaelhárítás, mit ír ki?
Neeeem sikerül!
Hiába a tisztogatás,vírus irtás,nem megy!
Azt írja friss eszközillesztőre van szükség:
Milyen eszközillesztő????
Sikerült már?
Nekem akkor nem szokta engedni a készenléti állapotot,ha a nyomtatót bekapcsolva felejtem.Nézd meg milyen program fut.
Én néha amikor kikapcsolom,kiveszem az akkut is pár másodpercre.
Az Index Fórumon vagy egy kérdések windows gurukhoz c. topik, ott mindenre tudjavalaki a választ, próbáld meg náluk is.
De próbáld meg a defraggler-t is, az tud még mindenféle rejtélyes problémát megoldani, hogy pontosan hogy, azt nem tudom. Ugyanaz a cég, mint a ccleaner.
A laptomomat gyakran, napközben készenléti állapotba szoktam tenni és akkor egy gombnyomással újra tudtam éleszteni.
Most ezt nem tudom tenni, mert ezt írja ki:
"A szokványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billentyűzet eszközillesztője megakadályozza a számítógépet abban, hogy készenléti üzemmódba váltson."
Mit csináljak?
További ajánlott fórumok:
- Vicces Mese mindenki írjon egy mondatot hozzá :) Mindenki az előző mondat hoz kapcsolódóan írjon egy mondatot:)
- Edukáció - iskola ma, és minden, ami ehhez kapcsolódhat
- 9 éve újonnan üzletben vásárolt számítógép nagyon lassú. Állítólag RAM, és winchester kellene bele. Érdemes megcsináltatni?
- Más is van a számítógépemhez kapcsolódva?
- Segítség kellene egy számítógépes titkosítással kapcsolatban
- Egy fiú neves pár soros vers kellene nekem ami kapcsolódik az olvasáshoz. Tudnátok segíteni?