Számítógépes hiba (beszélgetés)
3. Berenik
2012. aug. 15. 22:26
Senki nem jártas ebben a dologban?
2. Berenik
2012. aug. 15. 15:17
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Vásároltam egy új laptopot, és ha másolok egy dokumentumot amiben kép is van, a kép helyett egy keret jelenik meg. Ha ráklikkelek jobb egérgombbal és kiválasztom a körbefuttatás- szöveg elé elrendezést, akkor megjelenik a kép. Van olyan. amikor csak képet szeretnék másolni, hogy fel sem ajánla jobb egérgombnál az elrendezést. Már annyi beállítást megpróbáltam és egyszerűen nem tudom megtalálni a hibát. Az előző gépnél nem volt ilyen gondom. A régi gépemről amit átmentettem és kép volt benne, ott sem jelenik meg, tehát gondolom, hogy valamilyen beállítási hiba lehet.
Hátha valaki jártasabb ebben a dologban. Köszönöm!
1. Berenik
2012. aug. 15. 15:13
Képek másolásánál csak egy keret jelenik meg!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell átállni ügyfélkapu pluszra számítógépen, ha nem szeretnék mobilapplikációt használni hozzá?
- Mit tudtok a kék halál számitógép hibáról?
- Elég sok film van a számítógépen, most bármit meg akarok nyitni, kiírja, hogy az explorer. exe hibát észlel, ezért leáll, mit tegyek?
- A számítógépem a következő hibaüzenetet írja ki: UNMOUNTABLE_ BOOT_ VOLUME. Tud valaki segíteni?
- Miért történik fájlhiba a digitális fényképezőgépnél, amikor a számitógépre képeket másolok fel?
- Tudja valaki mit jelent ha a számítógépen a köv. hibaüzi van:NOT LESS OR EQUAL?Köszi a válaszokat előre is.