Számít-e a korkülönbség? (beszélgetés)
Módosítok az elején írt véleményemhez képest,,épp a +20 miatt.
Nem gondoltam ennyire.Így én is azt mondom jól tetted.
Nálam számított mindig.
Még csak eltervezted,ha elmondod akkor döntöttél.
Ezt mindenki maga tudja eldönteni. Én tutira bele vágnék de úgy tűnik, hogy te más tÍpus vagy. Számomra csak a fiatalabb srácok/férfiak a vonzóak úgyhogy addig használnám ki a lehetőséget, amÍg lehet.
Mellesleg hozzá teszem, hogy a férfiak nem feltétlenül gondolják annyira komolyan a kapcsolatot egy idősebb nővel, mint ahogy az neked esetleg tűnhet.
Mennyi az a sok?
Ha 20+ jól döntöttél.
Akkor kimondom,,szerintem most ezt elkapkodod.
Bár értem az érveidet.
Biztos, hogy akar tőled valamit hosszútávon ? Ha nem nagy blamázs lenne szerintem, ha ilyennel hozakodnál elő?
Mennyi az a sok év?
Akar-e egyáltalán gyereket? Mert lehet ez pont nem is lenne akadály, több pasit ismerek, aki nem akar gyereket. Várj, ő mit lép, majd arra reagálj, akkor sem lesz késő. Az más, ha érzed, hogy belebolondulsz, de már szerintem ez megtörtént, miért ne lehetne pár jó, heted, hónapod, éved?
Akkor nincs kérdés,,eldöntötted.
Mégis megkérdezted.
A hídon akkor kell átmenni, ha odaérünk.
Felajánlotta a közös életet?
"Úgy döntöttem hogy elmondom neki,maradjunk inkább barátok mert kezdem megszeretni"
Ha ezt elmondod neki, akkor nem fogsz beleszeretni?
És ha ő úgy dönt, hogy minden más lehetősége mellett téged választ? Akkor visszautasítod a közös életet?
Eleinte nem számít szerintem.Viszont ahogy halad az idő egyre jobban fog.
Mint amikor 40 évesen megtetszik egy 28 éves.Akár jó kapcsolat is lehet belőle.Viszont amikor eltelik majd 20 év,egészes máshogy látják majd egymást(gondolom én).
Kicsit elébe mennél a dolgoknak ,,ami ebben a helyzetben talán most felesleges.
Nyilván tudja a korod,,,,és ami ezzel jár, illetve ami nem.
Inkább ha már odafordulnak dolgok tisztázd vele az ezzel járó dolgokat ,,mondja el ő is mit érez mit vár a jövőtől.Aztán ezután dönts.
Szerintem.
Abszolút jól!
Értelmes, okos, lelkiismeretes döntés. Szerintem ezzel mindkettőtök helyzetét könnyebbé teszed - saját magadat nem áltatod, és őt sem hozod kínos helyzetbe, ha esetleg később szeretne majd gyerekeket, de már nem vagy abban a korban, hogy a gyerekei anyja lehess.
Régóta ismerkedünk,persze személyesen is ismertük egymást régóta. Azóta minden nap beszéltünk,egy napon randira hívott a házába,nagyon jól sikerült. Sokkal fiatalabb mint én de nagyon jól megértük egymást. Viszont attól tartok hogy neki majd kell család és gyerekek,amire én már nem vagyok képes koromnál fogva. Félek nem lesz hosszú kapcsolat,mert én jóval idősebb vagyok.
Úgy döntöttem hogy elmondom neki,maradjunk inkább barátok mert kezdem megszeretni,viszont gátolni sem akarom az életében.
Szerintetek jól döntöttem?