Szállodában kapott hálós vagy fa kiságyat mivel törlitek le, mielőtt a babát beleteszitek aludni? (tudásbázis)
Én nagy tisztaságmániás vagyok, de meg sem fordult a fejemben, hogy a szállodában bármit is áttöröljek.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen azoknak a gyerekeknek az immunrendszere, akiknek az anyja mindent lefertötlenít...
Ennyi erövel mindenki maradjon otthon hipersteril otthonában...
Nyílvános wckben, pelenkázókban természetesen én is fertötlenítek ezerrel, de hogy mindnhol, nem kell túlzásokba esni.
Csak látom, hogy mennyien aggódnak, meg fertőtlenítenek. Én nem csinálom, a cumisüveget is asszem 3x főztem ki összesen.
Kezdem kényelmetlenül érezni magam. Lehet, hogy túl lazán veszem?
Mondjuk Lili nem beteges, eddig csak náthája volt 3 napig a 8 hónap alatt. A földre most engedtem le 2 hete, addig csak a járókában volt, meg az ágyon. Rendszeresen körbemássza a lakást, azért utána megmosom a kezét mert csupa haj lesz (miattam). Az új műanyag játékait fertőtlenítős kézmosóval lemosom, mielőtt megkapná. A plüssöket néha igen, néha nem.
Semmivel.
Nem kell aggódni: a vendéglátók elég körültekintőek a tisztaság területén is, bizonyára rendesen takarítanak.
Most miért írsz ilyeneket?
Én is berakom a játszótéri hintába a gyereket nyugi!
Ahogy már írtam,nem vagyok tisztaságmániás,csak én így csinálom a dolgokat,azért mert leírtam a véleményemet azért nem kell egyből lehurrogni!
Tényleg nem kell túlzásba esni! A végén attól lesz majd beteg a gyerek, mert a sok fertőtlenítéstől és FERTŐTLENÍTŐSZERTŐL!!! nem fog normálisan kialakulni az immunrendszere.
(mondom úgy, hogy alapvetően - de a normális határokon belül- tisztaságés rendmániás vagyok)
Ha valaki Domestossal v. Domostosos kendővel fertőtleníti az etetőszéket, az többet árt mint használ. Ny.Euróban betiltották nem is lehet kapni a Domestost semmilyen formában. Nem véletlenül...
Aki ennyire érzékeny, az ne menjen olyan helyre, ahol mások is megfordulnak.
Rengegszer aludtunk szállodában a gyerekem 3 hónapos kora óta, soha nem fertőtlenítettem se az ágyát, se a WC-t, se az etetőszéket - semmi baja nem lett se a kisfiamnak, se nekünk.
Lehet, hogy hülyén csinálom, amikor a játszótéren csak úgy belepakolom a babát a hintába? Össze-vissza fogdossa a láncot.
Nna, most meginogtam... :(
Szokott homokozni :))
Nem vagyok ám tisztaságmániás,csak nemszeretem ha a Fiam körül kosz vagy beteg emberek vannak.
Uhh, akkor ne vidd homokozóba, mert sok munkád lesz! :DD
Vicc volt csak! :)
Szerintem attól függ, hogy mennyi idős a gyerek. Minél kisebb annál fontosabb a higiénia. Mindenkinek más igényei vannak ezen a téren. Ne piszkáljuk egymást!
A fórumindító tanácsot kért. Én is jónak találom a Domestost, persze tiszta vízzel átmosva.
Mondjuk én a kevésbé sterilek táborában vagyok:-)))
Azért nem kell túlzásokba esni...
Jó hogy az ember ügyel a tisztaságra pláne gyerekkel, de ha mindent fertőtlenítünk nem lesz immunrendszere ami megvédje...
A szobát nem is, de a fürdőszobát igen, csak úgy érzem jól magamat.
Múlt héten jöttünk haza egy ötcsillagos szállodából, ott is lefertőtlenítettem a fürdőszobát.
Igen, szerintem is át kell törölni tiszta ruhával és szárazzal is, márcsak a domestos szaga miatt is.
Én vinnék saját lepedőt is.
Hát azért él a remény hogy a fertőző betegek otthon lábadoznak nem szállodában...
Ennyi erővel az egész lakosztályt lefertőtleníthetném, vagy az étteremben az etetőszéket, rá is menne a nyaralás...
További ajánlott fórumok:
- Wellness szállodába babával, gyakorlati problémák, pl. etetés
- Wellnesselni megyünk pár napra, "3 csillag plusz"-os szállodába. Mit vigyünk feltétlenül?
- Miként kell foglalási díjat fizetni szállodában, ha majd SZÉP kártyával fizetnék?
- Sziasztok!Azt kérdezném, hogy volt-e már valaki Tunéziában (Sousse)a Prime Life Karawan szállodában?tapasztalat esetleg?
- Vettetek már Vaterán nyaralást? Ha kifizetem az eladónak, a szállodában biztos fogadnak minket?
- Volt már valaki Egyiptomban, Hurghadán az Amwaj Soma Bay5csill. szállodában?