Szakmunkás bizonyitvány pótlása (beszélgetés)
Tisztelt Murmi!
Én abban kérném a segítségét ha az iskola már nincs meg, és nekem meg kellenne a szakmunkás bizonyítvány akkor hová fordulhatok? Ugyanis én anno 12 éve be adtam egy Bp-i szakközép iskolába a bizimet mert levelezős tagozatra jártam volna érettségi miatt. De közben ott hagytam a sulit de nem adták vissza a bizimet, most meg szükségem lenne rá:( Tud ebben segíteni?
Köszönöm
Én is úgy tudom, hogy az iskolába be kell menni és bizonyos összeg keretében "új" bizonyítványt adnak.
Nekem anno lehagyták a második keresztnevem és ha akkor nem veszem észre, fizetnem kellett volna a későbbi "javításért" is. Mert ugye úgy érvényes, ahogy a személyiben áll a neved.
Én az egyetemi indexemeről kértem egy hónapja másolatot, és ingyen megcsinálták. Akkor gondolom, hogy itt sem kell illetékbélyeget venni.
A legegyszerűbb lenne bemenni az iskolába, mint itt találgatni...
További ajánlott fórumok:
- Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol?
- Aki tanultabb, értelmiségi munkát végez, azok megbízhatóbbak egy szakmunkásnál? Hűségesebb stb?
- Tűnjek el az életéből, mert csak magányra vágyik, és nem akar bántani? Vagy maradjak, ezzel bizonyítva hogy kitartok mellette a végsőkig?
- Az erkölcsi bizonyítvány mikortól lesz tiszta, ha valaki volt börtönben?
- Érettségi bizonyítvány pótlása miként van?
- A 10 évfolyamra épülő képzésnél elfogadják a befejezetlen szakmunkás bizonyítványt?