Szakítottunk, ő máris összejött egy másik nővel... (beszélgetés)
Hát ne lásd. Nyilván megoldható.
Az SMS-t is ki tudod zárni, vagy számot cserélsz, vagy közlöd vele, hogy feljelented zaklatásért. Persze ez csak úgy ér, hogy te semmilyen módon nem keresed.
Úgy láttam, korábban tervezted, hogy megcsalod, most is írod, hogy szar volt a kapcsolat vége. Szóval feleslegesen tornázol ezen a témán, nyilvánvaló, hogy nem az összetört szívedet, hanem a megtiport büszkeségedet pátyolgatod. Lépj túl az egészen, érezd végre jól magad, ahogy csak lehet.
Vénsêgemre azt tapasxtalom, hogy amit elvesz tölünk az êlet piszkosul fàj, de hamarosan kàrpótol egy teljesen màs ês csodàlatosabb valakivel. Meglàsd ïgy lesz! Gondolj arra, ha neki az kell, legyen. "100êvig êlj vele boldogan, àldàsom rà.
.."
Mert közvetlen szakítás után már a másikkal enyeleg,de közben még veled is foglalkozik.Ezért nem lesz tartós.
Nem zárta még le végérvényesen a kettőtök dolgát,ha még írogat neked.
Nem minden pasi ilyen.
De van olyan is,aki smsmben vagy emailben írja,hogy már nem akar találkozni,és nem akar többet.Ez is elég gerinctelen.
A lényeg,hogyha gyáva a szemedbe mondani,akkor a pasival van gond,de ettől függetlneül még veled is lehet gond.
Ha majd visszasírja magát,rajtad áll hogy visszaengeded-e.De ha feltételeket szabsz,akkor meg te leszel a hülye nő a szemében.
:))
De van ám!
Mert lehet ez tudatosan Neked szól az exedtől.
Én is jártam már úgy egy exemmel, hogy az őszinte szakításhoz gyáva volt, és tudatosan provokálta ki a viselkedésével a szakítást, direkt elvadított magától....a célja az volt, hogy én mondjam ki hogy vége.
Aztán úgy hozta le a sztorit, hogy én dobtam őt, hiszen nem ő mondta ki hogy vége. :S
Ne aggódj, hamarosan találsz valakit aki Hozzád való. :)
Van az embereknek egy ilyen hülye tulajdonsága, férfiaknak és nőknek is, hogy már az újjal vannak, de féltékenyek a régire. Van aki ezt nem képes kontrollálni magában.
Pedig inkább örülni kéne egymás boldogságának.
Tiltsd le. Ne állj vele szóba.
Van ilyen, aki nem érti miért nem akar az ember lánya szóba állni vele.
Én is ismerek ilyet és nem értem őt egyáltalán. Miért kell zaklatni egy volt barátnőt?
Egyébként szerinte ez normális dolog. Szerintem meg defektes.
További ajánlott fórumok:
- A fiatalon(17-18év) összejött párok kb hány százaléka marad együtt végleg szerintetek? És mitől függhet főként?
- Legfurcsább mód, ahogy eddig összejöttél valakivel?
- Túlsúlyosan szeretnél babát?Vagy már összejött? Beszélgessünk :)
- Hogy szakítasz vagy szakítottak veled!?
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- A legjobb barátnőm 19 évesen összejött egy 50 éves pasival