Szakítottak velem MSN-en 13 hónap után.. (beszélgetés)
Elnézést,hogy nemjelentkeztem..azóta voltak történések.
Kedden este beszéltünk,nagyon mérges volt,hogy zaklattam folyamatosan és sírtam neki állandóan.
Aztán szerdán felhívott hogy eljön a cuccaiért...borzalmas volt...kis idő múlva visszahívtam,és megkérdeztem: biztosan így döntöttél,hogy köztünk mindennek vége örökre?Mert ha igen,akkor mondd ki szóban és akkor soha többé nem kereslek és megpróbállak elfelejteni.
Kis hallgatás volt,majd azt mondta,nemsokára nálam van,ezt beszéljük meg..kérdeztem miért kínoz ha már nem akar velem lenni..azt mondta ezt mindenképpen beszéljükmeg.Eljött,aztán nézett rám és mondta hogy hiányzom neki és megcsókolt:s és azt mondta adjunk még egy esélyt a kapcsolatunknak...aztán hazament..másnap reggel arra keltemhogy hívott hogy eljöhet e hozzám munka után.Eljött,de előtte még vagy 5x hívott..aztán ideért és megcsókolt megint..megölelt..kérdeztem mi az oka annak hogy meggondolta magát..elmosolyodott és megint magához ölelt..kérdeztem szeretsz?azt válaszolta igen...kérdeztem biztosan velem akar e lenni mert nem játszom el ezt mégegyszer..a válasza ismét igen volt.Nem tudom jól döntöttem e ...de azt tudom hogy szeretem és borzalmas volt ez a pár nap nélküle...félek hogy ismét meggondolja magát:(
Pen80,én 3,5 évet voltam együtt a pasimmal beleértve a "pause"-it:)
Nem volt más,egyszerűen bekattant és kitalálta,hogy Neki most magányra meg szabadságra van szüksége.
És mégis:mindig Ő volt az aki nyüszített,mint egy kutya hogy mennyire nem bírja ki nélkülem és mennyire sajnálja a hülye gondolatait.
De visszakapta:):)
Jó,oké vannak helyzetek amikor ez az út létezik.
De ez akkor sem normális.
Szerintem ha valakivel együtt voltunk akit még szerettünk is és ő is szeretett,megérdemel annyit,hogy miután már nem megy együtt korrektek legyünk és ne gerinctelenek!!!
13 hónap után nem lehet így vége.
Biztos, hogy nincs tovább ?
Anno az én pasim rendszeresen sms-ben szakított velem.
Elég gerinctelen megoldás,szerintem csak a gyávák szakítanak így!
Hát ez jó... én majdnem 6 évig jártam az előző pasimmal...és a szakítás óta még csak 2 hónap telt el : S
Egyébként meg az egy alattomos patkány, aki ilyenre vetemedik! Szerintem lehet, hogy vissza tudnád őt hódítani, de az már olyan lenne, mint halottnak a csók. Mondjuk lehet hogy megérné, hogy te is egy óvatlan pillanatban vissza add neki azt, amit ő nyújtani tudott neked az egy év alatt... te döntsd el!
További ajánlott fórumok:
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva
- 8 év után szakított
- Az exem 5 és fél év után telefonon szakított velem. Szerintetek ha ő ír Karácsonyra csak akkor írjak neki sms-t? Ti mit tennétek?
- Mit jelent, ha 2 hónappal szakítás után keres a volt barátom és még találkozni is akar, ha ő szakított?
- Két hónapja szakítottunk, most együtt töltöttük a hétvégét. Úgy érzem még mindig nagyon szeretem. Mit tegyek?
- 8 hónapja szakítottam és még mindig nem vagyok túl rajta.