Szakításhoz elég ütőképes? (beszélgetés)
Kaptunk egy végtelenül szirupos szerelmi vallomást ami semmiképpen sem szakitásnak olvastam,majd később a száraz tényeket közölted velünk.
Kapcsolatotokkal komoly probléma van,nem egyfelé húztok,annak ellenére,hogy kaptunk egy lírai vallomást,de a tények az ellenkezőjét mutatják.Sajnálom,de ha vége,akkor emelt fővel legyen vége,azt javaslom.
Nem lenne egyszerűbb, akkor leírnod, hogy ha a családod tutujgatását befejezed, csak akkor léphetünk tovább?
Mi a fenének ehhez ilyen "nagy szavak"?
Mit szeretnél ezzel elérni, visszahódítani, vagy megforgatni a szívében a recés kést?
Se békülésnek, se szakításnak nem jó. Te játszanál az érzéseivel még. Nem szép dolog. A megfogalmazás alapján nem vagy már tinédzser.
Jaj, de szép gondolatok!
"Azok, kik mások életébe fényt hoznak, maguk sem kerülhetik el azt."
:)
Bocsáss meg! :)
:DDDD
Alig írtam valamit és legalább 5 hiba van benne, de elküldés után már nincs visszaút:DDDD
Ha valaki épp a szakítás állapotában leledzik és ilyen bonyolult lélek akkor érti/ érzi mit is akar.
Aztán rajta kívül tán a kutya sem.
De aztán rájöttem, hogy én nem figyeltem jól az iskolában...))
Legalább agg koromra légy tekintettel a jelződnél...-)
Jól van na!
Épp most írtam, hogy mást sem tudok leírni rendesen;)
Kell neki, mert ha úgy válik el, hogy nem őszinte, akkor az ott befejezetlen marad.
Sok pasi/hímnemű használja ezt a fajta módot.
Ahhoz sem kell ilyen zafyvaság.
Szakít vele, majd visszakönyörgi magát, majd újra szakít, majd újra könyi;)
Fúúúú, ez: visszakönyörgi, olyan hülye szó, vagy én nem tudom leírni:DDD
Hát ez valami novella szerű, amiről majd elmeséli valaki, hogy mire gondolt a költő?
Muszály így fogalmazni? Nem lehet úgy, hogy azt más is megértse?
Valamit szeretnél tőlünk?
Tanácsot?
Ja!
Rájöttem!
Ezt akarod elküldeni neki, ami a szakítást jelentené?
Szerinted ő rájön, hogy ez szakítás? Vagy ő is majd gondolkodik, hogy ez meg mi?
Nem lehet egyszerűen közölni?
Ömlengés arról, hogy a másik a hibás.
Az ego-ja nem néz tükörbe. :)