Szakítás után meddig normális haragot érezni? (tudásbázis)
Azért ez marha,ő csal meg,és még neki áll feljebb? Zaklat,stb...???
Azt hittem, csak a nők képesek bosszúállásra, de ezek szerint a ffiak se különbek...:((
Tisztelet a kivételnek persze:)
Nem tudom, hogy ez meg nem bocsajtas, vagy csak totalis erdektelenseg a masik irant.
Engem nem egy mondattal, hanem egy cselekedettel bantott meg valaki annyira, hogy szakitassal vegzodott. Azota parszor kereste az ex a lehetoseget, hogy csak ugy spontan beszeljunk (boltbanm, utcan osszefutottunk). De en nem akarok megallni beszelni vele. Nem azert mert haragszom, hanem egyszeruen egyaltalan nem erdekel, hogy mi van vele, es ha csak nnyit kerdeznek, hogy "hogy vagy?", mar az sem lenne oszinte, mert tenyleg nem erdekel, hogy mi van vele.
Nem kivanok neki semmi rosszat az eletben, viszont igazabol nem is erdekel, hogy alakul az elete.
Mondjuk azért szerintem az, ha valaki megszakít minden kapcsolatot exével, nem feltétlen a fortyogó düh meg harag jele.
Engem anno megcsaltak, szakítottam 2,5 év után és ezután jött a zaklatás mindenféle létező csatornán (telefon, e-mail, személyesen). Ismerősöknek ócsárult, mostani Párom előtt próbált lejáratni, mert nem bocsátottam meg neki. Amikor már rendőrséghez fordul az ember, az nem feltélen a harag jele, hanem a védekezésé, h minél messzebbre tudja magától az illetőt. Innentől kezdve ha valahol próbálná felvenni velem most ennyi év után a kapcsolatot, egyszerűen nem is venném észre. Ez nem azt jelenti, h haragszok rá, hanem azt, h tudom, h mit tett velem, mikre volt képes, és egy ilyen embert nem engedek vissza az életembe. Ennyi.
"a többi nőnek"
Egyébként meg...még kapcsi előtt is jellemző az ilyen sokaknál...hogy azzal tud könnyedén lenni,aki semmit nem jelent,az értékes kincsre meg még rápillázni sem mer annyira...Félünk,mint a gyerekek,tiszta dedó!
Vagy a bántás a pasik részéről...bnőm pasija meglett férfi,de még mindig "bokánrugással" udvarol neki.Pedig egy teljes sort kitöltenek a szakmai titulusai...De belehalna,ha elveszítené a nőjét.Ki érti ezt?Férfiak...
Egyébként én arról nem is akarok témázni,ami volt velem anno,más gondjaim vannak már...jobbak...nem könnyebbek,de...jobb ilyenen szenvedni...:)
Csak kifejeztem szimpátiámat az illető felé,megértésemet és meg találtam védeni,minthogy joga van úgy túlélni a fájdalmat,ahogy neki tetszik.
Most erre mit kéne írnom?Én mondom fehér,te mondod fekete,én mondom nem,te mondod de...Nincs túl sok értelme...Te is máson mentél keresztül,meg amin én mentem keresztül az is más szitu.Én nem leszek te,te nem leszel én,sőt te pasi vagy,én nő...Totál más.
De most írok mást erre,ezt nézd:
A harag:választás.Nos?
További ajánlott fórumok:
- Szakítás után...
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?