Szabad kutyaharapást szőrével? Avagy: szerelmi csalódásból máshoz menekülni? (tudásbázis kérdés)
szerinem flörtölni szabad, kell csalódás után. sokat számít ha a nő érzi hogy azon a trogeron kivül is van más , és az még jobb mikor érzi hogy mások is észreveszik őt.
mert ha valami véget ér valami sokkal jobb jön utána :)
csak kevesen vesszük észre mikor ott van már a jo hogy ez csak ugy történhetett ha az ami miatt szenvedtünk az megtörténik. szal értitek. bár ez vissza olvasva én se érteném mit irtam le :)
szabad, csak nem nagyon érdemes
Igaz a mondás, hogy kutyaharapást szőrivel, így legalább könnyebben elfelejted azt a másikat, aki galádul ott hagyott.
Ha a férjeddel kacérkodott valaki az lehetséges, hogy ott valóban volt valami vonzalom is, érdemes megkérdezni a férjedet is. Sajnos én is ugyanebbe a cipőbe voltam valamikor s tudom milyen vacak érzés ez. Megbocsájtottam Neki de már semmi sem a régi, már nem hiszek úgy mint azelőtt.
Elég piszok a férjed ha így átvert de hát férfi.
SOKSZOR HATÁSOS A KUTYAHARAPÁST SZŐRÉVEL,DE SZERELMI CSALÓDÁSNÁL SZERINTEM NEM.ÉPPEN AZÉRT SZERELMI CSALÓDÁS,MERT A SZERELMED CSALT MEG,AZAZ,ŐT SZERETED.CSAK BOSSZÚBÓL NEM TUDNÁM MEGCSALNI,MERT VONZALOM NÉLKÜL NEM TUDNÉK SENKIVEL MÉGCSAK KACÉRKODNI SEM.NEM ÚGY,MINT EGYESEK.IGAZ,marcs-1,neked könnyen mennek az efféle dolgok.AZ ÉN FÉRJEMET IS BOLONDÍTOTTAD 4 HÓNAPIG,ÉN MEG ÉPPEN SZÜLÉS UTÁN VOLTAM.MI A VÉLEMÉNYETEK ILYEN NŐRŐL
Nem sok értelme vam, legalábbis hosszútávon.
hát nem is tudom... Nem biztos, hogy belemennék. Azt tudom, hogy a depressziós napokba nevetést hoz neki a hapsi, de nem tudom jó ötlet-e.
Nekem nem jött be. Anno egy hosszú kapcs. után én is menekültem valakihez, és csak ámítottam magam, és nagyot tévedtem, mondjuk hamar véget ért. Utána nem sokkal viszont összejöttem a férjemmel :) Szal lehet h csak rossz emberrel találkoztam először. Mondjuk emellett nekem idő is kellett.
3 és fél év, hogy egy délelőtt szakítottam a volt barátommal, este összejöttem az újjal aki azóta már a férjem és született egy gyönyörű kisfiunk. Ez alkatfüggő, nekem mindig bejött, jobb ha az ember eltereli a figyelmét, nem a múlt sebeit nyalogatja, hanem előre néz.
Nagyon megbántotta a férje: megcsalta és hazudott neki. És jól esik az önérzetének, hogy valaki nőnek nézi és érdeklődik iránta. De i lesz, ha beleszeret? Egy sebzett lélek hülyeségekre képes. És nem is ismeri igazán a pasit. Mi van ha nem őszinte, hanem csak ki akarja használni, hogy szomorú?
Elvileg tisztázta vele, hogy nem akar komolyat, csak beszélgetnek és jól érzik magukat, de ringassa magát semmibe, mert nem lépett túl a férjén. Semmi sincs, csak beszélgetnek, meg néha elmennek valahová, de semmi testiség.
bocs, kimaradt egy "g" :)
Maának nem hiszem, max a férjének, de ha csak udvarol neki a másik akkor még nincs gond. És ez nem is a kutyaharapást szőrével dolog.
Ezt én is így gondolom...
Van akinek bejön, van akinek nem, nem vagyunk egyformák.
De ha a barátnőm még a férjét szereti, és csak egyszerűen jól esik neki, hogy udvarol a másik... Nem fog magának sérülést okozni?
Szabad, de mi értelme? Míg nem vagy túl a csalódáson, addig ne kezdj új kapcsolatba. Csak ámítod magadat is, és a másik féllel szemben sem tisztességes, hiszen úgy is az előző jár az eszedbe mindig.
Nekem eddig mindig bejött:) Így találtam eg a férjemet is:)
Szabad kutyaharapást szőrével? Avagy: szerelmi csalódásból máshoz menekülni?