SystoRepair kínai vérnyomáscsökkentő (beszélgetés)
Kedves hozzászólók!
Az eddig leírt hozzászólásoknak nem sok értelmét látom, mert semmi konkrétumot nem tartalmaznak.
Miért nincs olyan vélemény, ami leírná, hogy használta a tapaszt és mi a véleménye, használt, vagy nem ér semmit.A feltételezéseknek nem sok értelme van!
Én kipróbáltam és azt tapasztaltam, hogy jelentős vérnyomáscsökkentő hatása van.Déli 170-es értéknél felraktam és kb. 4 óra múlva 130-as értéket mértem.Ez többszöri mérésnél is tapasztaltam. hasonló konkrét véleményekre kíváncsi lennék!
Kedves taeke! Köszönöm a javaslatot. Nekem is az a véleményem, hogy az ilyen hirdetéseket nem szabad komolyan venni. Még sohasem vásároltam ilyen terméket.
Megfigyeltem, hogy amikor sok oldalon bizonygatják valaminek a hasznosságát, akkor biztosan be akarják csapni az olvasókat.
Azért időnként kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Kedves 80éves!
Nem mint használó, csak mint laikus válaszolok kérdésedre. Az ilyen honlapok gombamód szaporodnak, a jó tapasztalatokat is leírhatja akár a honlap készítője is, így érdemes vigyázni.
Konkrétan ezen honlap esetén javaslom megfontolni a honlap szavahihetőségét, mivel a szakértőként meghivatkozott Dr. Kovács Gábornak vagy van egy orosz ikertestvére, aki fogadta az irodájában, vagy nagyon hasonló helyen dolgozik, mint egy orosz orvos:
Jobb fenn található az orosz úriember, aki valóban orvos.
Remélem segíteni tudta.
Aki az eredendő kérdésre válaszolt, azoknak megköszönöm, mivel megismertem a véleményüket.
Aki pedig nem az eredendő kérdésre akar válaszolni, hanem csak a vélt tudását akarja fitogtatni azokat kérem, hogy fejezze be az írást.
„A legrosszabb ellenségeid sem tudnak annyi kárt okozni neked, mint a saját gondolataid.”
(Budha)
A homeopátia hatását még mindig nem sikerült tudományosan bizonyítani.
A szomszéd anyuka elbeszélése, meg különféle netes oldalak nem számítanak bizonyítéknak.
Kérdés helyett keresse meg a választ, nevezetesen azt, hogy az egyetemi oktatás engedélyezése kire tartozik.
Ön szerint a jelzett témát nem ismerik el tudományosan, akkor Önnek is azt javasolom, hogy olvasson erről többet a tudományos kutatásokról szóló cikkekben.
Szerintem ez: [link] gyógyít.
Mert a nevetés határozottn jót tesz.
Évek helyett?
A fitoterápia is természetgyógyászat, és ismert a hatása.
De már a Grabovoj számokat is annak hiszik az idióták.
Melyikről beszél?
Milyen illetékesek ismerik el a természetgyógyászatot? Melyik részét? Az, hogy engedélyezik, a bürokraták, az nem azt jelenti, hogy elismerik. Azt ismerik el, ami tudományosan i bizonyítható.
A homeopátiát is oktatják az egyetemeken, mégis csak egy üres lufi az egész.
Sajnos az egyetemek beengedtek a terembérletért ilyen fajta oktatásokat is a falaikon belülre, s most csodálkozunk, hogy az emberek hitelet adnak az áltudományoknak.
A természetgyógyászatot, már az illetékesek is elismerik. Pl. az Orvostudományi egyetemen is tanítják.
Erről is az a véleménye, hogy Ők is "sőtétek"?
Vagy lehet, hogy ebben a kérdésben Ön szenved ismerethiányban? Ezért évek helyett itélkezik.
Szerintem, ha valamit nem ismerünk ne mondjunk róla elítélő véleményt.
Nem vagyok nagyon okos.
Csak a chemtrailhívő antalvalifanokhoz képest.
Kérem árulja el, mi a kérdés félremagyarázása.
Egyébként nem értem. A tudományos módszerek kikiáltása károsnak, a gyógyszeripar befeketítése az nyilván nem elítélés, csak a másik oldalé? Furcsa nekem ez a kettős mérce.
„Mások elítélésével, saját magát is minősíti!”
(Bölcselet)
Kérem fejezze be a kérdés félremagyarázásait és az itélkezést, mert ez többnyire azoknak eszköze, akiknek nincs elég ismerete.
„A legtöbb ember nem az igazságot keresi, csak a maga igazát.”
Karinthy Frigyes