Svéd nyelvtanulás autodidakta módon (beszélgetés)
Szia !
Én Svédországban Erasmusosoztam és én is abból a könyvből tanultam amit valaki írt és az interneten is találtam néhány oldalt (Abból tanultam kinn meg itthon egy kis ideig ,de folytatni akarom a tanulást)Megkeresem. Én is kiakarok majd menni élni és lakni. Szívesen várok bármilyen segítséget (internetes,könyv stb.) Le akarom tenni a Swedex vagy TISSUS nyelvvizsgát. Bár egyenlőre az angollal szenvedek
Szia! Pár hónapja én is jártam tanárhoz, illetve amikor elkezdtem tanulni a nyelvet a kiejtés miatt. De sajnos nincs most már pénzügyi keret :(
Én több könyvet is találtam, Mal 1-ből tanulolok, meg a kreatív svédből, meg sok dalt hallgatok..érdekelne az oldal, légyszi írd majd meg. A Svenska Utifran elérhető valahol neten? mert még nem találkoztam vele..vagy meg lehet venni valahol, mert eddig nem sok svéd könyvet találtam a hazai könyvesboltokban..
Szia!
Hozzám heti 1x jár tanár, szóval nem autodidakta módon tanulom, de neten nem igazán találtam eddig anyagot. A Svenska Utifran-ból tanulunk, de mellé mindig van vmi plusz feladat. Meg a múltkor mondott vmi oldalt, ahol vannak fent svéd szinkronos/feliratos filmek. Majd rákérdezek, h melyik, ha érdekel.
Sziasztok!
Ide várok mindenkit aki svéd nyelvet tanul autodidakta módon, és vannak ötletei, hogy milyen könyvekből, oldalak segítségével lehet megtanulni ezt a nyelvet!
Illetve keresek egy régen felfedezett oldalt, hátha valaki ismeri, sajnos csak ennyi van meg belőle: sárga alapú oldal, és a számokat, évszakokat gyerekdalokon keresztül tanította. Nagyon jó kis oldal! Gyertek és segítsünk egymásnak!
További ajánlott fórumok:
- Időbeosztás (szépség, család, nyelvtanulás...)
- Kreatív Nyelvtanulás Módszere
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- On-line nyelvtanulás
- Olasz nyelvet autodidakta módon, semmiféle előképzés nélkül miből, melyik könyvből érdemes elkezdeni tanulni?
- Meditálás autodidakta módon? Tapsztalatok, ötletek?