Olasz nyelvet autodidakta módon, semmiféle előképzés nélkül miből, melyik könyvből érdemes elkezdeni tanulni? (tudásbázis)
Megnéztem gyorsan, de nekem az olasz verzió sajnos már nincs meg, pedig anno letöltöttem egy t.orrent oldalról a komplett csomagot, de többek között az olaszt is töröltem a gépemről, mert nem volt rá szükségem.
Nézz utána, hátha rá lehet még bukkanni...:)
Szerintem a Michel Thomas hanganyagok a jelenlegi leghatékonyabb nyelvtanulási forma, ami a szóbeli kommunikációt illeti. Ha ügyes vagy, és szerencsés egy t.o.r.r.e.n.t oldalon nyakon csípheted az olasz verziót...:)(Írod, hogy tudsz angolul, így nem akadály, hogy ez az alap nyelv.)
Ezzel a technikával napi 1-2 órás tanulással, 1 hét alatt megtanulsz beszélni, nyilván nem folyékonyan:)), de mondatalkotásra képes leszel, a szókincs meg úgyis tompor kérdése.:))
Hajrá!
Kb. 5ször küldtem el, bocsi, ha sokszoroztam magam...:)
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?
- Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje?
- Szeretek egy fiút, aki Jehova vallású, nekem viszont nincs semmiféle vallásom. Szülők helyében engednétek a kapcsolatot?
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?