Svájci diéta (beszélgetés)
Csinálja valaki mostanában?:-)
Sziasztok! én tegnap azaz 2011 október 10.-én kezdtem el! még egy kicsit nehéz az elején, de szép lassan belejön a szervezetem! ma már hip hop abs-szel kombinálom az egész diétát! ki tart velem?
Én nem szeretem a kávét,egyáltalán nem iszom meg:(valami helyettesítő ötlet?
sziasztok! én hétfőn kezdtem megint, és már fogytam 2kgot! imádom ezt a diétát, nekem hál istennek mindig beválik! :)most nem hagyom abba, mint multkor, hanem még legalább 3hétig csinálni fogom, muszáj még leadnom vele 5kgot! remélem sikerul! már várom a végét :)
Ügyes vagy! Így tovább, fel ne add:)
Én nem vártam többet a diétátol mint amit elértem, mert szerintem már csak én harcolok itt egy két kiló miatt, a szervezetem meg lehet nem akar több zsírt elengedni. Én akkor már több mint egy hónapja stagnáltam, megállt a fogyásom, ezért vágtam bele, de örültem, mert legalább beindult ismét.
Nem tudom, ha már előtte is fogyóztál, akkor általában kevesebb megy le, mintha ezzel kezded a diétát! Kitartás!
Most látom dlinda, hogy egy hónapja írtál! Ezt elnéztem!
Ma van a 6.napom. Tegnap reggel rááltam a mérlegre és nagyon meglepődtem. 3,5 kiló ment le eddig. Nagyon jól megy. Azt hittem bele fogok dögleni a koplalásba, de nem érzem, hogy kevés lenne amit eszem. Sőt, jobban érzem magam. Több az energiám. Nem hiába hívják ezt orvosi diétának is! 2 hét alatt az 1,3 kiló se kevés! Én nem is várom el a 9 kilót. Ha 5 lemegy 2 hét alatt, ugrálni fogok örömömben.
Szia! Én is végigcsináltam nemrég, az eredmény: 1,3 kg!!!!
Sok sikert!
Szia dlinda!
Én is hétfő óta csinálom! A koleganőm ettől a diétától adott le 20 kilót, de nem 2 hét alatt!
Remélem végre sikerűl lefogynom!
Sziasztok! Hétfőn kezdtem a svájcit. Valaki csinálja mostanság?
szia! eddig jol megy, nincs vele a baj!sokáig bírnám csinalni! azért is tetszik,mert se krumpli,tészta, kenyér, rizs!hogy álltok?
Ha átteszed kalóriára a diétát ugyanaz!!Ezért írtam hogy ne csináld!!
Level diéta az drasztikusabb! most olvastam el!15 nap alatt 20kg-ot is lehet fogyni az van a végén! nah, az brutális, egy kcisit tönkrevág
Ez egy 700 kalóriás diéta ami már level diéta néven is lefutotta a köreit.De ha csak 700 kalóriát esztek mindegy mi is az,fogynotok kell hiszen nagyon kevés abevitt és az elfogyasztott kalória mérlege.Persze visszajön, de ha gyorsan kell leadni sokat akkor hajrá!/De mégegyszer:visszajön és hozza a barátait is!!/
nálam majd a naplómban olvashatsz róla, ott fogom írni, hogy hogy állok!
persze, ki lehet bírni, az a legjobb, ha gyorsan hajtja fel az ember, nem kell azt ízlelgetni! Utána pedig rögtön megenni, amit reggelire ír, mert az elveszi az ízét.
majd írjátok le tapasztalatotokat a diétával kapcs. :)
szerintem ki leeht birni ezt a kávés dolgot is! mondjuk egy biztos, hogy felkelek ettol az ures kávétol!
én egy másik diétám alkalmával íttam reggel éhgyomorra üres főzött kávét, hát úgy szörnyű. :) Nagyon nehéz volt meginnom, pedig csak kis csészével ittam.
kb 15 kg-tól szeretnék megszabadulni, megjönni pedig csak 2 hét múlva fog...hát lehet, hogoy akkor egy szünnap után én is elkezdem űjra hétfőn, hátha úgy több eredménye lesz
Sziasztok!
Hétfőn szeretném elkezdeni ezt a diétát,de a főt tojástól már előre félek.Nagyon nem szeretem.
Kezdi hétfőn valaki??Mennyit fogytok vele 1 hét alatt??Nekem 6-7 kilót kéne ladni,de 5-nek is örülnék.
Szia!
Én annyiban csalok, hogy pici tejet teszek bele, és édesítőt. Így simán kibírható. Nekem ennyi belefér. Én majd hétfőn mérem magam. Mekkora súlyfelesleged van? Esetleg meg fog jönni? ilyenkor vizet tartalékol a szervezet.
Sziasztok
én is elkezdtem 15-én ezt a diétát, de valamit nagyon rosszul csinálhatok, mert ma a mérlegre állva csak -3at mutatott...
van tippetek hogyan lehetne javitani ezen? ti hogy birjátok? főleg a reggeli üres kávét... én belemártom a zsömlét,hogy legalább mindkettő rossz legyen, lehet ez a baj :)
Én ma elkezdem ezt a diétát, mert Norbival most nem megy igazán jól! Majd ha elértem amit szeretnék, súlymegtartásként ismét azzal folytatom. Csatlakozhatok, csinálod még Kiara?
Szia! Hogy állsz? Mennyire hatásos? A páromnál is ezt diagnosztizálták, de szerencsére nem olyan komoly a baj! Kíváncsi lennék hogy haladsz?
mindenkivel szivesen fogyozom aki velem tart!csak irjatok!én hétfotol kezdem!
ez a diéta a gyors fogyás szigorú diéta címmel már ezer éve fut...
Sziasztok!
Ezt a diétát alkalmazom, lassan de fogyok, igaz nem szó szerint tartom be, némi változtatással. Mellé Rubint Réka tornája, kis bringázás és a combom is vékonyabb lett.
Ha szükség lenne rá priviben megbeszéljük, írjatok.
Kitartást és sok sikert.
Üdv: Nóra
Én szívesen veled tartok.Sajnos hiába diétázok, nem sikerül egy dekát sem leadni. Igaz eddig semmi előírt étrendet nem csináltam, csak kevesebbet ettem, elkezdtem mozogni, de április óta nemhogy le, inkább felment a mérleg. Ez elég változatosnak tűnik, talán végig bírnám csinálni.
persze tudom!nem akarok 1 honap alatt megszabadulni a sulyfeleslegemtol, eszembe sincs, mert az mégnagyobb teher lenne! szép lassan, és erre a diétara gondoltam uszással meg gerinctornával kombinálva!
További ajánlott fórumok: