Sürgősségi fogamzásgátló bevétele után, "minden rendben zajlott", ennek ellenére lehetek terhes? (tudásbázis)
Én a mensiről ezt találtam:
Előfordulhat menses a terhesség alatt is de ez igen ritka és igen, egészen más vérzés ez. Kevesebb lényegesen. A menses tudniillik leváló méhnyálkahártya. Terhesség esetén nem ez történik, csak kis un. áttöréses jellegű vérzés lehet. A terhességek 1-2 százalékánál fordul elő.
:D
Akkor jó!;)
Igaz, ami igaz, kicsit ideges vagyok, sok most a tanulnivaló. De örülök, hogy nem vagyok terhes.
:-)
Ne haragudj, de ez butaság!
Ha valaki terhes, kizárt, hogy menstruáljon.
Max. pecsételő vérzése lehet, de az meg nem sok jót jelent!
Én ugyanígy gondolom.:)
Mensiztél, így szerintem kizárt, hogy terhes legyél!
Kicsit "megborultak" a hormonjaid, lehet, hogy ideges is vagy, szóval nyugi.
Ha nagyon ideges vagy, és bizonytalan, vegyél egy tesztet!:)
Igen kicsi az esélye, hogy terhes vagy.
Az említett tüneteket az igen magas hormonbevitel is okozhatja.
A gyógyszert a "balaesetet" követő 2.napon bevettem, rá egy hétre megjött..(kicsit "nyögve-nyelve", de megvolt)
Azóta viszont hatalmas az étvágyam, néha hányingerem is van(nem vészes), ma meg ismét úgy fáj a hasa, derekam, mint mikor megjönni készül.(mindig hónap végén szokott)
Lehet, hogy mégis "babás" vagyok, vagy csak a gyógyszer zavart össze mindent?
További ajánlott fórumok:
- Mennyire megbízható az Escapelle sűrgösségi fogamzásgátló?
- Mennyi az esély arra, hogy valaki sürgősségi fogamzásgátlás mellett maradjon terhes?
- Mit csináljak, ha egy órával a fogamzásgátló bevétele után rosszul lettem és hánytam?
- Mik a sürgősségi fogamzásgátló tabletta tünetei?
- Óraátállításkor figyelembe veszed azt az egy órát a fogamzásgátló bevételénél?
- Escapelle tabletta bevétele után két héttel korábban megjött a menzeszem.Mennyi az esélye, hogy a vérzés ellenére terhes vagyok?