Sünözés - mit jelent? (tudásbázis)
Az én kutyáim is sünizni szoktak, meg voltam róla győződve, hogy ilyesmi lesz, de tévedtem!
Most már ezt is tudom, ezért is érdemes itt lenni!
Jah.
Szerintetek azóta mi a rendőrség címer állatja?
SÜN!
Hátra!
Vissza!
Szerencsétlen idióták...
:))
Én sem tudtam eddig, mi ez a sünözés.:)
Hallgasd többször a Juventus-t, állandóan a sün-ökről beszélnek:DD
El is nevezték a zsarukat sün-nek:))
Bár most valaki "átkeresztelte" birodalmi lépegetőnek:( Nekem ez nem tetszik.
Sünök mérnek itt és itt...
Hogy ez ilyen egyszerű? :)))
Fogalmam sem volt, hogy milyen témakörben kellene gondolkoznom. Hiába, ez már nincs benne az én szlengszótáramban :(
Köszi mindenkinek!
Mikor a rendőr bácsik körbeállja az embert, aki beszó'..
És akkor ilyen elváltoztatott mély hangon kiabálnak, hogy "SÜN!!!!" .. "SÜN!!!!"
A Sün! egy internetes mém. 2009. március 15-én a budapesti Kossuth téren videóra vették, amikor egy rendőrhadnagy[1] többször sün!-t kiált. Ez egy rendőri alakzatra utaló parancsszó, a jelenlévő civilek azonban nem értették.
Az alakzat lényege, hogy a rendőrök vállt vállhoz vetve, háttal felé fordulva körülveszik a védett (vagy elvezetni kívánt) személyt, hasonlóan ahhoz, ahogyan a sün tüskéi védik az állat testét a támadótól. Így a belátott tér 360°-os lesz. Főleg rohamrendőrök használják,[5] ekkor a rendőrsorfal megnyílik, az elfogócsoport kirohan, majd a kiemelt személyt sün alakzatban viszik a sorfal mögé.
Itt állok tudatlanul, mert két fiatal kétszer sünt kiáltott a rendőrök után és ebből verekedés lett.
De mit jelent a sün??????
köszi a választ :)
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Van-e jelentősége a " dinnyére sört?" szólásnak?
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!