Sült libamáj recept
50 perc
A Sült libamáj hozzávalói:
60 dkg hízott libamáj
50 dkg bőrös libaháj
só
A Sült libamáj elkészítési módja:
A bőrös libahájat áttisztítom, megmosom, és kockára vágom. Magas falú lábasban kisütöm, közepes lángon. Közben a májat átmosom, és szárazra törlöm. Amikor kisült a háj, félrehúzom a lábast, és kiszedem a zsírból. Kész a tepertőm, még melegen enyhén besózom. Ebbe a libazsírba szép lassan leleteszem a libamájat, és visszateszem a lábast főzőlapra, lassan sütöm, közben óvatosan többször átforgatom. A sütési idő, függ a máj vastagságától (25-30) perc, de végezhetünk tűpróbát is! Nem fűszerezem, és nem sózom. Fogyasztáskor sózzuk. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: f047cd7294, 2019. nov. 10. 17:50
A sült libamáj elkészítési módja és hozzávalói.