Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Libamáj sütve recept

Libamáj sütve recept

A Libamáj sütve hozzávalói:
60 dkg libaháj
40 dkg libamáj
3-4 gerezd fokhagyma



A Libamáj sütve elkészítési módja:
A libahájat 2x2 centiméteres kockára vágjuk, és zsírjára sütjük. A tűzről levéve a töpörtyűt szűrőkanállal kiszedjük, a zsírt megsózzuk, beletesszük a libamájat, a megtisztított fokhagymagerezdeket. Lassú tűzön, lefedve kb. 20 percig sütjük, közben egyszer-kétszer megfordítjuk. A megsült libamájat a zsírból kiemelve egy megfelelő nagyságú tálba tesszük, és nehezékkel lenyomva legalább egy napra behűtjük. Vékonyan fölszeletelve tesszük tálra.


Kategória: Húsételek receptjei


A libamáj sütve elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook