Libamáj sütve recept

60 dkg libaháj
40 dkg libamáj
3-4 gerezd fokhagyma
só
A Libamáj sütve elkészítési módja:
A libahájat 2x2 centiméteres kockára vágjuk, és zsírjára sütjük. A tűzről levéve a töpörtyűt szűrőkanállal kiszedjük, a zsírt megsózzuk, beletesszük a libamájat, a megtisztított fokhagymagerezdeket. Lassú tűzön, lefedve kb. 20 percig sütjük, közben egyszer-kétszer megfordítjuk. A megsült libamájat a zsírból kiemelve egy megfelelő nagyságú tálba tesszük, és nehezékkel lenyomva legalább egy napra behűtjük. Vékonyan fölszeletelve tesszük tálra.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. nov. 24. 19:05
A libamáj sütve elkészítési módja és hozzávalói.