Sült csirkecombok-gombaágyon recept


-6 egész csirkecomb
-1 kg csiperke gomba
-2-3 szál(új)zöldhagyma
-pikáns fűszerkeverék
-1 dl víz
-csipet só
A Sült csirkecombok-gombaágyon elkészítési módja:
-A gombát megtisztítom,majd egyforma szeletekre karikázom. -A hagymát szintén felvágom. -A megtisztított csirkecombokat bevagdosom,majd bekenem pikáns fűszerkeverékkel(de használhatsz hozzá szinte bármilyen szárnyasokhoz passzoló fűszerkeveréket) -Lefektetem a gombakarikákat egy tepsibe.Picit sózom.Ezután a hagymakarikákat is rászórom.Majd ráteszem a combokat. -Aláöntöm a vizet. -Sütőben kb 1 óra alatt kész,és nagyon finom lesz:)
Mivel ezt a fogást "csak úgy" készítettem el egy vasárnap-és nem próbáltam kicsit sem felturbózni-a gombán,és a hagymán kívül rengeteg mást is sorjázhatsz a combok alá.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: fb919dc887, 2008. ápr. 15. 19:25
A sült csirkecombok-gombaágyon elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.