Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Stragonoff csirke recept

Stragonoff csirke recept

A Stragonoff csirke hozzávalói:
50 dkg csirkemell
30 dkg gomba
15 dkg borsó
1 vöröshagyma
olaj

bors
2 dl tejszín
1 dl tejföl
2 ek mustár
frissen vágott petrezselyemzöld


A Stragonoff csirke elkészítési módja:
1. A csirkemellet csíkokra vágjuk, a gombát megtisztítjuk (ha nagyobb fejeket használunk, azokat is vágjuk fel csíkokra, a vöröshagymát felkockázzuk. 2. Pici olajon megdinszteljük a hagymát, rádobjuk a húst, ízesítjük sóval, borssal és fehéredésig sütjük (kevergetve). Hozzáadjuk a gombát és a borsót és fedő alatt kb 10 percet pároljuk. 3. A tejfölt a tejszínnel és a mustárral kikeverjük, ráöntjük a húsra és fedő nélkül még további 10-15 percig főzzük. 4. Amikor elkészült, hozzáadjuk a frissen vágott petrezselyemzöldet is és spagettivel tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A stragonoff csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook