Tejszínes-gombás csirkemell recept
A Tejszínes-gombás csirkemell hozzávalói:50 dkg csirkemellfilé
1 kisfej vöröshagyma
20 dkg gomba
2 ek vaj
só
bors
2 dl tejszín
1 csapott ek.liszt
petrezselyemzöld
A Tejszínes-gombás csirkemell elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát a vajon megfonnyasztom, majd rá teszem a vékony csíkokra vágott húst.Erős tűzön rövid ideig együtt píritom.Ezután belete-szem a vékonyra vágott gombát.Sóval borssal íze- sítem,ha kell egy kevés vizet öntök alá és puhára párolom .A tejszínben elkeverem a lisztet és a húsra öntöm,jól összeforralom,majd 1 csokor apró- ra vágott petrezselymet is belekeverek. Párolt rizzsel vagy tésztával tálalom
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: zsike66, 2007. jún. 11. 20:24
A tejszínes-gombás csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.