Spenótos rétes recept



50 dkg spenótlevél
5 dkg vaj
3 gerezd fokhagyma
fűszerek: só, bors, szerecsendió
5 evőkanál zsemlemorzsa
1 csomag rétestészta
A Spenótos rétes elkészítési módja:
1. A spenótleveleket mossuk le alaposan, majd 5 dkg vajon pároljuk meg. 2. Adjunk hozzá a vöröshagymát, zúzott fokhagymát, csipetnyi sót, őrölt borst és a szerecsendiót. 3. A spenóthoz adjunk hozzá 5 evőkanál zsemlemorzsát, majd dolgozzuk össze őket töltelékké. 4. Nyújtsuk ki a leveles tésztát, majd töltsük meg a spenótos töltelékkel. 5. Tekerjük fel, mint a rétest, majd tegyük tepsibe és forró sütőben süssük körülbelül 30 percig.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: norci78, 2009. máj. 17. 11:39
A spenótos rétes elkészítési módja és hozzávalói.