Joghurt recept
A Joghurt hozzávalói:Joghurt
1,2 l tej 2 ek joghurtot (boltban vásárolt, élőflorás).
A Joghurt elkészítési módja:
Joghurt 1,2 l tejet forralj fel. Mikor kezd felemelkedni, vedd le a tűzről, és várj míg langyosra hűl. Ekkor adj hozzá 2 ek felvert joghurtot (boltban vásárolt, élőflorás). Öntsd üveg v. kerámiatálba, fedd le tányérral, csavard konyharuhába. Huzatmentes helyre állitsd 5-6 órára, majd hűtsd be. 4-5 napig friss marad. A későbbi adagok tejekhez mindig keverj a meglevő joghurtbol 2 ek-nyit.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: lakianna, 2009. máj. 17. 09:37
A joghurt elkészítési módja és hozzávalói.