Spárgás-mustáros marhasült recept
A Spárgás-mustáros marhasült hozzávalói:2 vastagabb szelet (30 dekás) marhahús
2 nagy gerezd fokhagyma durvára vágva
frissen őrölt feketebors és só
20-25 szál spárga
4 evőkanál olívaolaj
2,5 dl húsleves (kockából)
3 evőkanál száraz fehérbor
1/2 evőkanál dijoni mustár
A Spárgás-mustáros marhasült elkészítési módja:
Dörzsöld be a hússzeleteket mindkét oldalon a sóval, a borssal és a fokhagymával. A spárgáknak vágd le a fás végét, és forgasd össze egy tányérban 3 evőkanál olajjal. Forrald fel a borral elkevert levest, majd amikor a fele elfőtt, keverd bele a mustárt, és tartsd melegen. Tedd a hússzeletet előmelegített sütőbe, hideg grillrácsra 10 centire a grilltől. Süsd mindkét oldalát 10-12 percig, hogy közepesen átsüljön, és a végén tedd mellé a spárgákat 4-5 percre, hogy ropogósra süljenek. A hússzeleteket keresztben vágd félbe, majd helyezd őket négy tányérra a spárgával együtt. A szósszal leöntve tálald.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2009. ápr. 2. 06:30
A spárgás-mustáros marhasült elkészítési módja és hozzávalói.