Spanyol élmények (beszélgetés)
Itt tobb is talalhato.
hát, mondjuk ezt a nem alkesz ivó dolgot itt a koleszban nem tapasztaltuk tőlük :))))) Vödörszámra keverték a Sangriát, és hozták magukkal a siesta hangulatot :) nappal aludtak, éjjel éltek :)))) Akkor még vmelyest döbbenettel tapasztaltuk, de mikor kimentünk, láttuk, h reggel elmennek dolgozni, 10-11 körül haza, ebéd stb. a vendéglőben, aztán irány a la playa, majd du. 4 körül irány vissza dolgozni, és éjjel mehet a buli :) Tele volt éjjel a város emberekkel!
A kajájuk az isteni finom volt! Soha előtte nem ettem meg a tengeri herkentyűket, de ott, frissen halászva, frissen készítve hihetetlenül finom volt! Na meg persze ők azért értenek az elkészítéséhez is :)
azaz! Ez a Calimocho! :) Julio is így mondta nekik, aztán kaptuk is az ő mércéjükkel! :) Csak gúvadtak a szemeink! Náluk 1 Calimocho 1 liter! :)))) Hát néztünk ki a fejünkből, amikor vödör szerű műanyagpohárban megkaptuk a kis VBK-at! :))))
De amikor nem volt ott velünk a sapnyol ismerős, akkor kézzel- lábbal mutogattunk, angolul próbálkoztunk, már bementünk a pultba, és mutogattuk a vörösboros üveget + a kólát, + hogy öntse össze, de nem értették!!!! Majdnem szomjasak maradtunk :))))))
én pár éve voltam kinn, és én beleszerettem. Pedig mi csak kempingben laktunk, mert egy olyan ismerős meghívására mentünk, aki az Erashmus programban volt nálunk cserediák, és nem tudott kis csapatunknak arra az időre egyhelyre szállást szerezni, csak oda! De elbűvölő! Mi Jesolo-ban voltunk, az óceánparton. Szenzációs! Az a mentalitás, + a minden.... Közvetlenek, segítőkészek, és az a mediterrán temperamentum.... Leírhatatlan! Persze más volt ez így, h ismerős volt az idegenvezetőnk, mintha csak úgy befizettünk volna vhova, de az tuti, h örök emlék, és azóta is visszavágyok oda.
Viszont, ha az angol nyelvre akarsz hagyatkozni, akkor azt felejtsd el! :) Mi még azt se tudtuk elmagyarázni a csaposnak angolul, h vörösboros kólát kérünk :) Nem értette! :) Azon a részen szinte csak a franciát beszélik idegen nyelvként.
Én csak ajánlani tudom! Ja, és ha kaptok, akkor ne csak a Sangriát kóstoljátok meg, hanem a Sidra-t is! Na az isteni!!!! És megvan a maga tradíciója, ahogy inni kell! :) Az még egy külöm feeling! :)
További ajánlott fórumok:
- Tengerimalac a háztartásban - tapasztalatok, élmények?
- Különös tapasztalások, élmények
- Szexuális Élmények! Kivel? Hol? Hogyan?
- Rossz élmények orvosokkal
- Pasik! Adjatok tippeket miként nyújthatok felejthetetlen élményeket a pasimnak az ágyban! És az ágyon kívül mi az ami jól ...
- Szólj hozzá! Téma a NYÁR minden, ami eszedbe jut - események, emlékek, égi jelenségek, élmények stb.