Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Spagetti sertés-szűzzel, pirított mogyoróval recept

Spagetti sertés-szűzzel, pirított mogyoróval recept

A Spagetti sertés-szűzzel, pirított mogyoróval hozzávalói:
50 dkg spagetti
30 dkg szűzpecsenye
2 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
3 szál újhagyma
2 szál angol zeller
olívaolaj
1 dl szójaszósz
2 evőkanál méz
5 dkg natúr földimogyoró


A Spagetti sertés-szűzzel, pirított mogyoróval elkészítési módja:
A spagettit sós, forró vízben kifőzzük. A húst és a zöldségeket felcsíkozzuk. Serpenyőben olívaolajat hevítünk, és néhány perc alatt megpirítjuk rajta a szűzpecsenyét. Kiszedjük a serpenyőből, félretesszük. Ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk a zöldségeket, hozzáadjuk a szójaszószt és a mézet, beleöntünk kb. fél dl vizet. Összeforraljuk, majd beleforgatjuk a sós vízben kifőzött spagettit. Beletesszük a pirított szűzpecsenyét és összeforgatjuk. Tálaláskor megszórjuk az apróra vágott, majd száraz serpenyőben megpirított mogyoróval.


Kategória: Egytálételek receptjei


A spagetti sertés-szűzzel, pirított mogyoróval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook