Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Spagetti Giuseppe recept

Spagetti Giuseppe recept

A Spagetti Giuseppe hozzávalói:
50dkg spagetti
30dkg gépsonka v sonka
20dkg gomba
20-25dkg sajt
10dkg vaj
5db főtt tojás
2,5dl félédes pezsgő v bor(a pezsgővel lágyabb az íz)
20dkg paradicsompüré
2 nagyobb paradicsom
só,fehér bors,bazsalikom,oregáno
szerecsendió,cukor


A Spagetti Giuseppe elkészítési módja:
Forrásban lévő sós vízben kifőzzük a spagettit,hideg vízben hűtjük,lecsepegtetjük. Serpenyőben felforrósítjuk a vajat,beletesszük a megtisztított,szeletekre vágott gombát,a felkockázott sonkát és a paradicsomot.Sóval,csipetnyi cukorral,borssal,bazsalikommal és oregánóval ízesítjük.Összefőzzük.Fokozatosan hozzáöntjük a pezsgőt.Amikor ismét kezd sűrűsödni hozzáadjuk a kockára vágott,főtt tojásokat,és csipetnyi szerecsendiót.A raguval összekeverjük a spagetti tésztát,meg kóstoljuk,ha kell utána sózunk.Tűzálló tálba(tepsibe)tesszük.Megszórjuk a reszelt sajttal,és forró sütőben kb 20 percig sütjük.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A spagetti giuseppe elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook