Sosem késő elkezdeni az álmainkat? (beszélgetés)
Most nézem szegedi vagy:) Anno a lányom is ott kezdett el korcsolyázni egyetemi évei alatt. Te figyi, nem a jéghoki csapattal edzel esetleg mint Ő?
No ez csak vicc. Még épp, hogy csak csetlett-botlott a jégen és időbe tellett lekászálódni a pályáról edzés után, épp botladozott lefelé, mikor a hoki csapat óriásai valósággal be robbantak a jégre. Lányom hangosan utat kérve magának siklott le a pályáról:)
Az igazi "barátok" társulnának melléd és nem
leszólnának!!
egyszerűen szólva, az az ostaoba, aki ilyet mond. :-)
ne is foglalkozz ilyen megjegyzésekkel.
A környezete az embert vagy támogatja, vagy lehúzza. Ezeknek mind oka van. Anno én 84 kg-osan minden bnőmtől azt kaptam , hogy szép vagyok csinos vagyok nem kell fogyni.
Aztán úgy hozta az élet, megismertem valakit, aki ezzel foglalkozott,lefogytam, 25 kg-t és össze is jöttünk . Azóta a bnőim elpártoltak..... azóta én egy hülye vagyok a szemükben meg sportbuzi és persze tönkreteszem magam szerintük. most 163 cm és 58 kg vagyok ma kezdtem a nagy diétát, és az edzést, cél az 50. soha ne azzal foglalkozz ki mit mond. Amig egészséges vagy, és nem esel túlzásba, azt tedd amit úgy érzed tenned kell és örömöt okoz. sok sikert!
Én akkor kezdtem el tornázni amikor nyugdíjba mentem :-)))))
(no, csak olyan senior torna, de akkor is!!!)
Hajrá, ne hagyd magad, ne hallgass az irigyekre,
mert semmi más nincs a beszólások mögött, csak az irigység (talán azért mert Ők lusták utánad csinálni☺)
Bocsánat, de azért vagy bolond, mert foglalkozol mások véleményével.
Helyesen teszed, ha sportolsz, ha mozogsz, 26 éves korig fejlődik a szervezet, a sport támogatja az egészséges izomzat és csontozat kialakulását. De ez ugye köztudott.
Amúgy, ha nem tévedek nagyot az egyetemen kötelező teljesíteni bizonyos sport követelményeket. Legalább is a két gyerekemnél így emlékszem.
40 éves vagyok. 18 éves koromig sportoltam versenyszerűen. Aztán jöttek a gyerekek, család...semmit nem csináltam, elhíztam.
Most fél éve újra elkezdtem sportolni. Heti 6 napban.
Mégsem néz hülének senki. Az elején nem hittek bennem, de mostmár tisztel érte a környezetem.
Nem értem ez 19 évesen miért lenne probléma...
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?
- Mától kcal-t, és ch-t számolok! Velem tartasz? (Karácsony előtt sem késő elkezdeni:) )
- Szerintetek 20 évesen már késő elkezdeni hangszeren játszani?
- Szerintetek 41 évesen késő elkezdeni hasizomgyakorlatokkal letornázni a hájat a hasamról?
- Azt mondják, sosem késő elkezdeni tornázni,sportolni.Ha...