Sosem gondoltam volna... mielőtt anya lettem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Sosem gondoltam volna... mielőtt anya lettem
.....hogy lehet egy 10 éves kiskamasz szemtelenebb annál, ami én valaha is voltam .... Pedig én sem voltam könnyű eset...
.....vagy hogy problémát jelent majd bejutni a házba egy két évessel csendben...hiszti nélkül. A szomszédok mindig tudják minimum hogy mikor jövünk haza.
De sorolhatnám tovább. Jó a cikk ,minden szava igaz!!!! Néha szeretnék magányos lenni, vagy csak 15 percig üldögélni. Ne adj isten unatkozni. 😉 De minden ellenére egyiket sem adnám oda soha semmiért!!! 😍💙💜💚
Köszönöm.
Én most élem meg ezt a korszakot. Szeretem, de néha igen kell az, hogy önmagamon is tudjak nevetni. :DDDDDDDDD
addig még élünk,lélegzünk aggódunk értük,
belénk van kódolva,
Sosem gondoltam volna..
...hogy ilyen jó lesz az az 1 hét, amit a nagyszülőknél tölt a gyerek és nem hiányzik.😂😂
Mint oly sokan, én is tökéletes anya voltam... mielőtt megszületett a gyerekem. :D
Ugrás a teljes írásra: Sosem gondoltam volna... mielőtt anya lettem
További ajánlott fórumok:
- Találd ki mire gondoltam!
- Arra gondoltam, hogy kipróbálom azt, hogy 6 napig nem alszom, szerintetek? (2009.12.28.-a estétől 2010 jan .4-ig.)
- Milyen keresztneveket tartasz a legszebbnek? (Magyarországon anyakönyvezhetőekre gondoltam)
- Szerelmes lettem, de meggondoltam magam
- Ma megtettem azt, amiről azt gondoltam sosem leszek képes....
- Nem gondoltam sosem, hogy ennyire sportos leszek valaha,...