Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)
The Brightest Star in the Sky
The last thing He told me. Ezt nezem most. Jennifer Garner is játszik benne. Nem rossz. 👆
Én most a Poker Face-t nézem, de nagyon baró. A peacock tv gyártotta le, az életben nem hallottam még róluk.
Vágyak és valóság II.évad
A Bridgerton család. Várom a 3. évadot.
Nálam a Tulsa King van most soron, a Rockyval meg a Rambóval. :D Sheridan sorozat ez is, szóval biztos csak jó lehet. ;)
Most a Mindhuntert nézem, de nem igazan ertem a hype-ot körülötte. Nekem unalmas, meg olyan színtelen az egész. A szereplők se vmi szimpik. Eddig még nagy Ed a legszimpatikusabb arc benne, a női cipő imádatával tudok hasonulni. :D
Tegnap fejeztem be az 1883-at. Nagyon tetszett. Sőt, asszem batran kijelenthetem hogy jobbat az eletben nem lattam még. Taylor Sheridan egy zseni. Anno mar a Kemény motorosokkal is megvett. Aztan jött a Yellowstone. Most meg ez. <3
Épp most szaladtam neki újra. Jobb híján végig nézem mostmár.
Bocs a "történetnek" Még írtam és átment az üzi..
Én végig néztem. A szinészek nagyon jók, de a törtetnek se eleje se vége. Szerintem túl van bonyolítva. A kevesebb most több lenne...
Tééééényleg! Nagyon megdöbbentő. És remélem, sokan elgondolkodnak rajta. Az egyik legjobb, amit valaha láttam.
Clickbait. Végre egy sorozat aminek nem tudtam az elején mi lesz a vége.
Igen, rémlik. Így átgondolva, hogy milyen sorozatok készülnek, azért a tízes listámon bőven rajta van.
Hétvégén a lányommal belenéztünk - mert imádja Melissa McCarthy-t - az Isten kedvenc idiótájába. Mázli, hogy 20-25 percesek az epizódok. Már a harmadiknál megőrültem tőle, de végig nézette velem, mert most már tudjuk meg mi lesz a vége. Nem is értem, hogy ki ad ilyen xarokra pénzt.
Na akkor belecsapok a hétvégén. Pár epizódból úgyis kiderül, hogy végig nézem-e?
Most találtam a Netflixen a Ki ölte meg Sara-t? A vége felé az is kezd ellaposodni, de kb. a háromnegyed részéig nagyon jól csavargatják a sztorit.
Mármint a Gesztenyeember. A másikat nem láttam.
Úuu, nekem az nagyon tetszett:) De lehet, hogy már írtam is.
A Gomorra jobban tetszett,,ha hasonló műfaj.
A Narcost a férjem kezdte, magamtól nem választottam volna.Aztán mint ez lenni szokott egyszer csak ott ragadtam előtte:))A végefele már nem tetszett annyira,,a kevesebb is elég lett volna(nekem)De izgalmas volt.
Belekezdjek a Narcos-ba? Mi a véleményetek róla? Most fejeztem be a Gesztenyeembert. Nem rossz, de a vélemények alapján jobbra számítottam.
A hazug
HBO sori, másodjára nézem.
Egy egyedülálló tanárnő és egy sebész faszi randiznak, majd a nő lakásán kötnek ki.
Másnap a nő feljelentést tesz a rendőrségen, hogy a pasas megerőszakolta, de semmi erre utaló nyomot nem találnak.
A pasi tagad. A nő nem hagyja annyiban.
Egyikük hazudik...
(Jó film :) )
Gengszterkorzó , nekem eddig kimaradt .
Felnőttként se láthatsz :)
Gyerekként nem láttunk a színfalak mögé.