Sopronba utazunk pár napra, hol lehet egy finomat ebédelni, mit nézzünk meg feltétlenül, mit ajánlotok a városban és környékén? (beszélgetős fórum)
Örülök, hogy tetszett! :)
Remélem, pihentetek is egy kicsit. :)
További szép hétvégét!
nA, megjártuk Sopront(és Győrt)
Jelentem a Fehér Rózsa tényleg jó, kedvesek, rendesek, finom kaja.
Beteszteltük még a Papa Joe-t is, ott is minden rendben volt, jóóó nagy adag kaják vannak, vicces a pisztolymarkolat-kilincs és a nyereg-bárszék;)
Köszönöm a tippeket, ötleteket!
Ja, és Károly-kilátót is megjártuk, szép onnan fentről, autóval mentünk fel, egy 900 méter séta után odaértünk, babakocsival is fel lehet oda jutni, végig betonjárda van.
Tercia éttermek bármelyik, mi a Hubertusban szeretünk a legjobban - minőségi nagyon!!!
Mindig ott eszünk, ha Sopronban vagyunk.
Mi is most megyünk, 1 hét múlva. A károlyi kilátóhoz érdemes felmenni, de ezt már említették. A belváros is nagyon szép. Mi a Rondella étterembe megyünk néha, ha Sopronban járunk, eddig mindig finomakat ettünk.
Ha egy kicsit nagyobb távokat is bevállaltok, akkor érdemes átruccanni Kőszegre, vagy ausztriába a Léka várához. Nagyon szép.
Papa Joe's Saloon & Steakhouse a Várkerület 108-ban van, mi ott ettük a legjobb kajákat. Igényes, színvonalas hely. A Corso étteremben is ettünk, az sokkal olcsóbb volt, viszont ott nem voltak olyan különlegesek az ételek.
A várkerületben sétáltunk sokat, a Liszt Ferenc kávé és teaházban nagyon fincsi teákat lehet inni. :)
SZépen gyűlnek a hozzászólások, köszönöm.Igen, van Angyalkánk, ma négy hónapos:)
Írjtok, írjatok!!:)
Ha jó idő lesz, sétáljatok egyet a Károly-kilátónál. Egy ideig akár autóval is fel lehet menni, de nem teljesen.
Aztán ott van még a Taródi-vár, érdemes megnézni szerintem, ha csak kívülről is. Egy fickó építette, egyedül!
Bemenni sajna nem lehet babakocsival, mert nagyon szűk - én anno be akartam menni, akkor mondták. De ha van hordozótok, azaz leginkább kenguru (bár attól is függ ugye, mekkora az angyalkátok), akkor be tudtok menni.
Ha kicsit ki is mozdultok a városból, mondjuk a Fertő partra, a fertői Esterházy kastélyba, akkor a Tornácos Étterem Hegykőn, vagy a Polgármester Vendéglő Fertőszéplakon nagyon jó.
Sopronban a Puskás is szuper.
Szia!
Sopronban nagyon jól főznek a Fehér Rózsában. De igazából magyaros étterem, különleges ínyencségeket ne nagyon akarj ott enni. Ha beírod a nevet a gugliba, meg fogod találni a honlapjukat. Magát az éttermet nem ismerem, csak a főztjüket, mert mi a házhozszállítást választottuk mindig (kicsi volt még a kiscsaj ahhoz, hogy vacsizni menjünk, meg Felem is mindig későn ért haza).
További ajánlott fórumok:
- Mit érdemes megnézni Sopronban és környékén?
- Van valaki, aki Sopronban vagy a környéken szült és Leiden mutációja van?
- Valaki tudna olcsón fénymásolást vállalni Sopronban és környékén?Lapot tudok vinni.
- Tudtok ajánlani inzulinrezisztenciában jártas orvost Szombathelyen, Sopronban vagy a környéken?
- Tud valaki endokrinológust Sopronban vagy annak környékén?
- Tud valaki ajánlani megbízható fogorvost Győrben, Sopronban vagy a környéken?