Sonkás-spenótos fusilli recept
A Sonkás-spenótos fusilli hozzávalói:10 sonka
50 dkg fagyasztott parajpüré
50 dkg fusilli
10 dkg füstölt sajt
2 gerezd fokhagyma
só, őrölt bors
5 dl főzőtejszín
1 ek. olívaolaj
1 ek. liszt
A Sonkás-spenótos fusilli elkészítési módja:
A sonkát és a sajtot kisebb kockákra vágjuk, a tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük. A sonkát az olajon kicsit megpirítjuk, majd rátesszük a kiolvasztott parajpürét. Hozzáadjuk a sajtot, rányomjuk a fokhagymát és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A tejszínt kikeverjük a liszttel, a spenóthoz adjuk és összeforraljuk. A tésztával tálaljuk.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: syria, 2013. febr. 17. 11:16
A sonkás-spenótos fusilli elkészítési módja és hozzávalói.