Sokan letagadják a korukat, ez normális? (beszélgetés)
Szerintem finomabb lett volna az " hülyeség helyett" nem értek vele egyet írni.
Nem illik minősíteni a másik ember véleményét.
Kritizálni természetesen lehet.
Kortól, nemtől függetlenül.
Hát ez szerintem hülyeség.
Én mindig megmondom a koromat és ennek az az oka, hogy ha megmondom, akkor legtöbben azt gondolják/mondják, hogy jól tartja magát ennyi idősen, de ha letagadnám, akkor az lenne a vége, hogy ez 35? Inkább egy jól karban tartott negyvenesnek néz ki. Tehát inkább jól tartja magát ennyi idősen, mint rosszul tartja magát ennyi idősen.
Mostanság viszont gondban vagyok, mert én a születésnapom után szoktam váltani a koromat. Azaz én most 46 éves vagyok, de július 1-én már 47 leszek, és ha megkérdezik tőlem, hogy hány éves vagyok, akkor kicsit elfilózok rajta, hogy mit is mondjak?:)
Valamelyik előző hozzászólásodban azt írtad, hogy egy illető még a személyiben is hazudott. Na, erre kíváncsi lennék, hogy csinálta, amikor születési kell hozzá. Szerintem ezt már kicsit túlszínezted:D
Azzal kezdem, nem is illik a kort megkérdezni.
Elég bevallani a hivatalokban.
Ez is előny a fórumban.
Itt mindenki kortalan lehet.
A nagymama és nagypapa akár ifjú házasoknak is kiadhatja magát.
Soha nem buknak le.
Van, aki tagadja, de bizonyos jelekből ki lehet számítani a korát.
Ha azt mondom, láttam Bem apót Pákozdnál, akkor nem lehetek tini.
De, ha azt mondom, nem ismerem Kiszel Tündét, akkor kis óvodás vagyok-
HonthyHanna először 75 évesen vallotta be a korát.
Úgy vélte : aki abban a korban úgy néz ki, mint ő, nem kell restelkednie a korával.
A kor letagadásának az oka : az idős fiatalabbnakszeretné beállítani magát, a túl fiatal pedigszeretne olanhelyre is bemenni ami 18 éven felüli.
Az igazság : mindenki volt márfiatal, de mindenki lesz öreg.
En mindig vallalom, ha megkerdezik.
Ez van, melleleg eleg konnyen kiderul barkirol, hogy mennyi idos. Meg hazugnak is tartsanak amellett, hogy oreg vagyok? :D
Miért lenne már kötelező?
Olyan hülyeségeket beszélsz.
Nőknek bizonyos kor után kötelező.
Csak időben kell elkezdeni a letagadát.
Jó tanács, csakaz tagadjon le, akinek el is hiszik.
Fucsa módon, ha többet mond az ember a valóságoskoránál csak ritkán kérdőjelezik meg.
Én azt bírom, hogy mennyien írják, hogy "X éves vagyok, de mindenki csak x-8-nak néz"...
Hehe.
:D
Amin mi ismertuk egymast
Melyik?
En 41(majusban)
:)
31
Elarulod mi volt az alneved?:)
További ajánlott fórumok:
- Miért ítélik el sokan a főállású édesanyákat?
- Miért nem szeretik sokan a Tescot?
- Érden élők fóruma-gyertek sokan, beszéljünk bármiről!
- Apa? Sokan így szólítják párjukat...ez ciki nem? Nekem apa az aki az apukám....
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- Nem anya az, aki letagadja gyermekeit....