Sokadik fogyis fórum! :-) Miért ne? (beszélgetés)
...na igen
tök lapos a hasam, és vékony a derekam, még a fenekem is jó így, de a combom meg a karom összeesküdött ellenem.
Jó neked:) Mondjuk lehet te inkább alma típusú vagy, aki a hasára, meg a derekára hízik inkább, én a körték táborát erősítem.
Mindenkinek más áll jól:)
Sajnos engem az élet elég előnytelen súlyeloszlással áldott meg.
Ez így van. Sokkal több akaraterőre van szüksége, mint nekünk.
Remélem most sikeresen lemegyek és többé meg sem hízok.
Most mértem magam, a mérleg 61 és 62 közül nem tud választani:) Lehet alakul a negyedik mínusz kilóm.
igen,én az lehetnék.Imádom és tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom.Ennél jobb nincs :-D
Eddig szerencsére sok emberrel ismertettem meg és negatív visszajelzés még nem érkezett.
Nem tudom mást mondani csak hogy ez nagyon jó,szórakozom miközben zsírt égetek és csak úgy olvadnak a centik :-)
Otthon szoktam csinálni,van mostmár egy jó pár dvd-m :-)
Iunius elején valamikor végre eljutok majd egy élő Zumba órára is :-)
Hihetelen hogy mennyire jó,mennyire megdolgoztató és mennyire felszabadítja az embert.Én még hulla fáradtan is képes vagyok zumbázni.
Eleinte amikor ismerkedtem vele elég volt belől 30 perc,ma már megy 1.5óra is :-)
Nem tudok vele betelni.
A zumbának köszönhetően szerettem meg a mozgást!
Nagyon jól hangzik,wáó:D
Én valahogy az ugrókötéllel lettem így, olyan mintha táncolna az ember..még olyan sok trükköt nem tudok.
és otthon csinálod, vagy csapattal?
Zumba :-)
Latin lépésekből összeállított cardio edzés :-) Fogysz miközben szórakozol.Imádom.Addig míg ezt nem ismertem nem szerettem mozogni de a rajongója lettem.Míg ki nem próbálja az ember azt gondolja okééé,menni fog ez,nem nehéz.NEm a fenét :-) Nagyon jó kondit igényel,igazán izzasztó és megdolgoztató.
Én többnyire zumbázni szoktam :-)
Imádom!
Kösz:D
Na ebédelek...elmegy a kaja, de csak mert én csináltam.
Amúgy te mit tornázol?
Pireneusi hegyikutya.
Elég ritkaság itt Magyarországon:)
Kép a profilomban.
Nem tudom,még nem harapott meg,kis tünemény,úgy lehet nyúzni ahogy csak akarom :-)
Ez a "dög" milyen fajta?
Na a tacskók azok durvákO_O
Nagyon durva állkapcsuk van.
Na igen, nekem sem lesz már, az tuti...bár szeretem a nagy kutyákat, a kicsim fajtája hát...eléggé nehezen kezelhető. Most, hogy öreg ez kiviláglik.
Boxert akaroooook<33
Hát tényleg egy dög :-D
Nekem 70kg-os kutyám sosem lesz :-D
Elég egy önfejű tacsika is :-D
Majd ha neked lesz egy önfejű 70 kg-os kutyád hát meggondolod magad:D Az a kis bunkó megmorgott. Fél, és ilyenkor néha beengedjük, hogy lenyugodjon. Mivel nem én vagyok a falkavezér, velem simán szemtelenkedik is. Mikor rámutattam az ajtóra, hogy akkor most húzás kifelé, egyszerűen lefeküdt...
Aztán mikor sikerült ügyesen rávennem, hogy kimenjen, elkezdte szétszedni a kaput, hogy ő be akar jönni... tehát DÖG
Bocs, csak kutyáztam... az a hülye dög.
Őő Szandra, Tatarek Rezső. Meg sok ütös számra:D Meg néha nat geo wildra.
Amúgy beszélgethetünk ám még :-D
Otthon mire szoktatok tornázni?