Barátnőt keresek (a sokadik) (beszélgetés)
Sziasztok!
48 éves vagyok ,barátnőket keresek.Budapesten élek a XVI.kerületben.
sudarne@freemail.hu
60 körüli budapesti barátnőt keresek beszélgetésekhez, programokhoz.
Írj, ha Te is figyelmes, értelmes, segítőkész, érdeklődő, fiatalos vagy, és vágysz egy harmonikus barátságra:)
parola@citromail.hu (és én is nő:)
Ez messze a legjobb topic volt hosszú idő óta :)
Nem írtad merre élsz, de sajnos nem lehet veled felvenni a kapcsolatot, pedig rohadtul tetszik a jókedved és a vitalitásod, ami átsüt a sorokon :)
Bocsánat!
Trio
Persze, nem mondok ismeretlenül véleményt.:)
Szerintem nem tudja kiénekelni a hangokat.
Igen Vikidál is sajnos megöregedett.
Én nagyon nagy Omega rajongó vagyok, de tavaly eljutottam arra a pontra, hogy azt mondjam legközelebb csak akkor adok pénzt az Omegáért, ha a búcsúkoncertjük lesz. Kóbor János sosem tartozott a kiemelkedő hangú énekesek közé, de most még középszerűnek sem mondható. Ha nem lenne a két vokalistájuk nagyon nagy bajban lennének, illetve a csomó vendégzenésznek köszönhető, hogy a zenéjük színvonala még jó.
Eljárt felette is az idő sajnos, ahogy szinte az összes kortársa felett. A magas hangokat egyáltalán nem tudja kiénekelni, hadar, és minden csupa ü -vel énekel.
Jelenleg Rudán Joe szerintem a legjobb rock énekes hazánkban.
Neun und neunzig luftballon.:)
Elég későn ismerkedtem meg a zenéjével és magával Bill-el. Meg kell élni dolgokat vagy ismerni kell olyan embereket akik "szereplői" ezeknek a blues-oknak.
Több nyáron át vele utaztunk a koncertjeire, az Old Man's-be hetente ott voltunk, mikor ő énekelt, a barátnőméknél többször sütögettünk együtt. Amilyen nagy ember olyan nagy a szíve is. Nagyon kedvelem őt.