Sok nő elhagyja magát szülés után.. (beszélgetés)
Sajnos sokszor az is baj, hogy a férfiember beszól érte, de magán önkritikát nem gyakorol.
Volt feleségem is nagyon meghízott Levente születésénél, de főleg táplálásánál. Amíg szopikázik a babó, addig nem kell a "luxus"...
Hiszen pont a közös vértől szépülünk igazán mindannyian!
Én is "átlag" anyuka vagyok, de én is sminkeltem a kórházban szülés után.... Sőt, mindennap más hálóruhában voltam, szerencsére megtehettem, ezt a mi kórházunkban nem korlátozzák.
Nem akarok veszekedést szítani, valakinek van ehhez ereje (és szükségét is érzi rá), van akinek nyűg. Én jobban éreztem magam tőle, hogy volt rajtam egy kis smink (szemfesték).... S itthonra is szeretem kifesteni magam egy kicsit, pedig a két kicsi mellett én sem vagyok időmilliomos....
Szerintem a súlyprobléma titkai a következők:
1. már a terhesség alatt sem szabad elhagynia magát az ember lányának. A babavárás nem azt jelenti, hogy ész nélkül tömhet magába mindent egy nő, azt is amit előtte nem engedett meg magának. Sőt, ezalatt az időszak alatt még jobban oda kell figyelni a táplálkozásra. Én a terhességem alatt nem híztam semmit,mindig annyit ettem ami elég volt, és nem éheztem. Szülés után, mikor hazamehettünk és a víz is lement rólam, nem volt rajtam felesleg. A hasam is kb 1 hónap alatt teljesen visszahúzódott, de mondjuk nem is volt nagy még pocakosan sem és utána sem.
2. a szoptatás a legjobb fogyókúra.
3. torna.
Szia
szerintem kezd el azzal hogy kevesebbet eszel es utana ha lement par kilo utana kezd el az egyik fajtat vagy pedig alakits ki magadnak egy egyenit ami neked jo
mindenkinek mas valik be
stressz:)
tavaly: férjem munkahelytváltott, költözködtünk, és az összes közmű átíráűsához babakocsival sétáltunk stb:)
idén majd kiderül
koszonom azon vagyok
igyekszem es remelem sikerul
en majdnem 2 evig szoptattam most hagytam abba 3 hete es addig sajna senki sem tud olyan modszert ami igazan fogyaszthatott volna,mert minden atmegy az anyatejbe
most kezdtem fogyizni es remelem megint vonzo es szep leszek
Sajnos nem is szopizott:(
Előbb is elkezdhettem volna,de akkor még tényleg nagyon pici volt.
nagyon gáz ez a nő
minek neki gyerek...ha nem hajlandó áldozatot hozni érte...aztán eszi a gyerek a melamint...
szülés után elég, ha az ember tiszta
mondjuk ha bemegyek a városba, azérta szempillám kifestem, meg felöltözök, meg a gyerekek is. lássák milyen szép kis család vagyunk:)
További ajánlott fórumok:
- Szülés után újra csinosan
- Császármetszéses szülés után, mire számíthatok?
- Szülés utáni depresszió 2014
- Mit tegyek, ha van egy olyan ember a környezetemben, aki szülésznőnek, és orvostan hallgatónak adja ki magát, és közben nem is az?
- Inditott szülés után van esély, hogy magától indul a második szülés?
- Hallott már valaki "mélyen tapadó méhlepényről", ami szülés után nem tud leválni magától és akár életveszélyes is lehet a szülés miatta?