Soha nem adnék egy forintot sem műkörömért! (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mert rosszat használsz és rosszul használod.
Ezt vedd!
Vattakorongot átitatod ezzel a lemosóval. Mind a 10 körmödre egyszer rányomod és hagyod egy kicsit. Aztán két mozdulattal letörlöd. Ennyi. Próbáld ki!
n3kem is akkor volt műkörmöm,mikor bnőm csinálta a műkörmös sulit és kellett neki modell,azelőtt se és azota se....megszokni se tudnám,meg feleslegesnek tartom...
viszont akinek kell a jó közérzetéhez vagy mas okbol,annak kell és kész,nem nézek rá ferde szemmel,hogy húúúúú,képes erre pénzt kiadni,meg akkor biztos vastag ha erre telik
marhaság és utálatos tulajdonság mikor vki megszolja a masikat azért,mert más az értékrendje és neki esetleg szüksége van arra,amire neki nincs,meg még a tetejébe okoskodik :))))
Sokáig kell dörzsölni, és nagyon büdi az aceton.
1x volt bekenve moyrával, olyan csillogós valami is volt benne, azzal sokáig kínlódtam.
Nekem volt egyszer tipp a körmeimen, hogy egészségesen tudjon nőni alatta a sajátom.
Olyan 17-18 lehettem. Bevallom, rágtam. És milyen csúnya már, ha egy fiatal lánynak lerágott körmei vannak.
Így tudtam leszokni róla.
Azóta nagyon vigyázok rá. Néha sima lakkal, néha géllakkal van kenve (magam csinálom). De tippet nem rakatnék már rájuk soha és nem is építtetném.
Szerencsére nekem se kell működörm, műmell, műpilla és semmi. Pont jó az enyém is.
A körmeim jellemzően rövidek és lakkozom, azaz a pandémia alatt teljesen leszoktam a lakkozásról is.
A szerencsések közé tartozol.
Én pl. nem pimpillászkodásból költök rá. Tudnék örülni, ha csak 1-2 mm-esre megnőnének, és nem kellene 5 hetente végigszenvednem a tortúrát annak érdekében, hogy rendesen tudjam használni az ujjaimat. Arról nem is beszélve, hogy minden rendes manikűrözés, ápolás ellenére fájdalmasan beszakadtak és kínoztak a hústüskék is. Egy rakás rosszindulatú (csökött értelmű?) nick meg gyakran fikáz(ott) érte. Amikor valamiben nem értenek velem egyet, észérvek helyett jön a körmeimmel való támadás, gúnyolódás. Soha nagyobb örömük ne legyen a kötekedésnél!
Egyszer rakattam, alapvetően tetszik máson. De annyira idegentest érzés, bármihez nyúltam, zavart. Alig vártam, hogy leszedjék. Megvót... :)
Akár lakkozni is lehetne, de túl gyakori macera.
1-1 alkalomra ,mint esküvő, ballagás, diplomaosztó el tudnám képzelni de gyorsan le is szedetném.Bár láttam már tényleg szépet is.
Illetve el tudom képzelni azoknak,akiknél a hivatásukhoz ez is kell. /Fotómodell, táncosnő, aranyásó stb./
De el tudom képzelni az alattuk lévő higiéniát is.