Sógornőm a házméreteivel kiidegel, hogy ő nem süt semmit a... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nyugodj meg,,,szó nem volt gúnyolásról.
Csak példát említettem arra,,amiért valahol megértem a Fi-t.
Igen, aki nem ismeri a nyulat, akár össze is tévesztheti egy fiatal csirke húsával. Más, ha tudta, hogy mit eszik; más, ha valaki megtéveszti, tudván, hogy nem szereti a nyulat.
Én sokféle állat húsát megeszem, és szeretem is. Azért legalább annyi olyan is van, amit meg nem ennék, és nem szeretném, ha valaki megetetne vele a tudtomon kívül, aztán közölné, hogy mit is ettem.
Ha nem is igy, hogy házméretes, de nagyszüleim generációja használta a teltebb kövérebb emberekre; nőkre biztosan, ffiakra nem tudom, hogy akkora szegény, mint egy ház.
de ez már közel 100 éves történet.
Én rajtuk kivül senki mástól nem hallottam ez a jelzőt.
Pontosan.😁
Ilyen gyönyörű állatot elvből nem eszem.
Sem nyuszit ,sem Bambit .
Abszolút. Nem eszem kacsát, libát, fácánt, fürjet, birkát, kecskét, osztrigát - nem azért mert cukik, tudj Isten miért, de viszolygok tőlük. Gyanítom, hogy birkát azért nem, mert gyerekkoromban az egyik rokonom nem szedte le a faggyú
t róla és még ma is az orromban érzem azt a rémes szagot.
😀Igen valahogy így.
Különben meg ,,bár tudom nem kell a gyereket tömni sütivel,,de attól hogy pl. én nem ettem még simán megsütöttem a családnak.
Én csak csendben kérdezem, mi van, ha mondjuk cukorbeteg, vagy allergiás a cukorra, azért nem használ cukrot, csak nem kötötte az orrodra?
Kb meg is ölhetted volna.
Bár szerintem, aki súlyos cukorbeteg, vagy allergiás, az ennél már óvatosabb, de akkor is.
Nem volt szép,,valahol mégis megértelek:))
Kicsit erről az jut eszembe,,pöttyel issza a kávéját mert hogy fogyózik,,,de kb ennyiben ki is merül:)
Finnországban rénszarvaspörkölttel kínáltak.
Nem voltam hajlandó megenni .
Szilveszter előtt valamelyik hipermarketben majdnem elájultam a húspult előtt 😢 Nem részletezem mi volt benne és milyen formában.
Egyébként borjút sem ennék maximum ha éhínség lenne és nulla másik opció.
Engem az egészben sült malac látványa rettentett el egy kerti sütés alkalmával. Olyan volt, mint egy megperzselt tetem. Gyakorlatilag az is. Ott és akkor képtelen voltam belőle enni.
Azóta képes vagyok sertést fogyasztani, de akkor egy időre jegeltem a témát.
Nyuszit vagy hasonlót viszont sosem tudnék. A vadakhoz is így állok. Lovat pedig semmi pénzért.
Milyen kedves vagy.
Ettől neked jobb lett?
Értelek.
A nyúl nagyon aranyos állat. Nemcsak kicsiként, hanem amikor felnőtt nyúl lesz, akkor is. Bármekkora.
Megértem, hogy miért nem eszel nyulat, azt is, hogy lovat sem. Ugyanilyen indíttatásból sokan nem esznek kacsát sem.
Én szeretem a nyulat, kacsát, ettem már lókolbászt is.
De ha belegondolok, hogy egy pelyhes kiscsibe ugyanolyan aranyos, mégis megeszik az emberek, mire csirke, tyúk vagy kakas lesz belőle. Általában azok is, akik nem esznek nyúlhúst, kacsát.
De mondom, megértek mindenkit, aki képtelen megenni. Bármilyen okból is.
További ajánlott fórumok:
- Valóban káros mikróban melegíteni? A sógornőm még a tápszerhez a vizet is mikrózza. A szilárd táplálékot is műanyag edényben mikrózza. Baj?
- A családomban a sógornőm jehova vallásba lépett át már vagy 20éve. Szeretném megtudni milyen vallás ez? Miben különbözik más vallásoktól?
- Hu de utálom, hogy sógornőm puszi sorozatot ad a fél éves...
- Hogy viselkedjek a sógornőmmel?
- A sógornőm bejelenthet valakit a férjem tudta nélkül?
- Mit tegyek? Miért ilyen velem a sógornőm?