Sógornő miatt napoljuk el az esküvőt? (beszélgetés)
Mindenképp! De van egy jobb ötletem, ha a sógornő nem akar alkalmazkodni.. Kísérjétek el Ti a céges buliba, és tartsátok meg ott a lagzit..
Bocs már, de buta / hülye / kérdésre buta / hülye / válasz... :)
Nem fog összedőlni a világ, ha a sógornőd nem lesz ott az esküvődön. Pl. ha nem nagy lagzi mellett döntötök, hanem tanúkkal besétáltok az anyakönyvvezetőhöz és úgy kötitek össze az életeteket, akkor sem lenne jelen.
Amúgy meg nem véletlenül utálom a céges rendezvényeket. Erőltetett jópofizás, "közösségépítő" hülyeség az egész. (Jó, lehet, elképzelhető, hogy egyeseknek van rá igényük. Ők menjenek el önszántukból, de másoknak ne legyen kötelező.)
S nehogy már a cég fontosabb legyen a családnál! A sógornőd ezt valószínűleg másképpen gondolja. Pedig munkahelyünk sok lehet, családunk nem annyira.
Azta!
Egy évvel előre ilyen pontosan le van szervezve, hogy 9-re jön a fodrász-sminkes? (jövő szombaton lesz az esküvőnk, de a sminkessel még mindig nincsenek lefixálva a dolgok).
Tényleg felesleges amúgy ennyivel előre ezen kattogni, addig rengeteg víz lefolyik még a Dunán.
autoval megoldható ha igazán ott akar lenni akkor jopofizik a saját bulijan aztán lepattan délután.nem muszály neki ott aludni! ;)
ha fontos lenne neki akkor megoldaná...küldene maga helyett valamit a buliba vagy stb.
Na, eszedbe ne jusson semmi változtatás!
Mit képzel magáról? Különben nehezen hiszem el, hogy már most tud egy jövőévi céges rendezvény pontos idejéről.:)
na ezt most nem értem.
bovebben??
mit szólsz az ötlethez?
tőle megkérdezted h ehez a véglethez mit szól!
a tökéletes megoldás!!
menjen el a szertartásra...aztán mehet a céges buliba!
aztán ha a céges bulin is feltűnt el csevereszett fogja magát és éjfél előtt kocsiba ül vagy taxiba vagy mittudom én és megy a lagziba! :) ig mindenki boldog! :)
Akkor ne jöjjön el!
Pont
Na naa,szó nincs itt a család lecarásáról!
Nem fogadja el???
Nem is értem,hogy várhatja el,hogy új időpontot kérjetek,hiszen már szinte minden el van rendezve!?
Nem fogadja el???Kit érdekel?Keress egy másik koszorúslányt!
Baszki,a ti esküvőtökről,ti hozzátok meg a döntést,nem pedig a leendő sógornő!
Nektek/neked,kell a sarkadra állni!
Kicsit túlspilázod.
Még egy év az esküvőig, pont card le, hogy neki nem teszik.
Ezt eddig nem írtad. Így azért egy kicsit más, de a lényegen nem változtat.
Ti eldöntöttétek, nem változtattok. Ha hiszel abban, hogy jól döntöttetek, akkor ne foglalkozzatok azzal, hogy neki tetszik-e vagy sem. Ha kell, soroljátok fel az objektív okokat, hogy miért nem tudjátok áttenni már az időpontot, ezeket el kell, hogy fogadja. Szubjektíveket, miszerint "nehogy már fontosabb legyen a céges bulid, mint a mi esküvőnk" és hasonlók, nem dobnék be, mert valószínűleg, veszekedést robbantanának ki. Szóval csak higgadtan, határozottan, személyeskedés nélkül tartsatok ki a döntésetek mellett.
Megértem, hogy nem esik jól, de nem értem, mit problémázol ezen? Azt írtad, rákérdezett az időpontra, megkérdezte, hogy nem lehet-e áttenni, ti nem-et mondtatok, ő elfogadta, nem örült neki, de nem sértődött meg. Ez eddig szerintem teljesen normális reakció. Akkor hol a probléma? Ne kattogj rajta tovább. Majd megoldja ő, ha akarja vagy tudja.
Vagy rosszul értettem vmit?
Amúgy milyen viszonyban vagy a sógornőddel?
További ajánlott fórumok:
- Lefújta az esküvőt, mert meghíztam
- Valóban káros mikróban melegíteni? A sógornőm még a tápszerhez a vizet is mikrózza. A szilárd táplálékot is műanyag edényben mikrózza. Baj?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- A családomban a sógornőm jehova vallásba lépett át már vagy 20éve. Szeretném megtudni milyen vallás ez? Miben különbözik más vallásoktól?
- Lemondani az esküvőt?