Snidlinges burgonyakrémleves pirított baconnel recept
A Snidlinges burgonyakrémleves pirított baconnel hozzávalói:60 dkg burgonya
1,5 liter zöldség- vagy húsleves alaplé
2 babérlevél
5 evőkanál tejföl
só
frissen őrölt bors ízlés szerint
12 dkg bacon szalonna kockára vágva
1 cs.finomra vágott snidling
A Snidlinges burgonyakrémleves pirított baconnel elkészítési módja:
A burgonyát meghámozzuk, apró kockára vágjuk, és az alaplében a babérlevéllel puhára főzzük. Ha a burgonya megpuhult, a levest összeturmixoljuk, hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk és pirított baconnel, valamint a finomra vágott snidlinggel megszórva, forrón tálaljuk.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2015. okt. 15. 22:39
A snidlinges burgonyakrémleves pirított baconnel elkészítési módja és hozzávalói.