Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Snidlinges burgonyakrémleves pirított baconnel recept

Snidlinges burgonyakrémleves pirított baconnel recept

A Snidlinges burgonyakrémleves pirított baconnel hozzávalói:
60 dkg burgonya
1,5 liter zöldség- vagy húsleves alaplé
2 babérlevél
5 evőkanál tejföl

frissen őrölt bors ízlés szerint
12 dkg bacon szalonna kockára vágva
1 cs.finomra vágott snidling


A Snidlinges burgonyakrémleves pirított baconnel elkészítési módja:
A burgonyát meghámozzuk, apró kockára vágjuk, és az alaplében a babérlevéllel puhára főzzük. Ha a burgonya megpuhult, a levest összeturmixoljuk, hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk és pirított baconnel, valamint a finomra vágott snidlinggel megszórva, forrón tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A snidlinges burgonyakrémleves pirított baconnel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook