Normális, aki 10 éves kislányt kisminkel? (beszélgetés)
Ezeket láttam én is, fogaikat fehérítik, vagy protézist tesznek a fogaikra, hogy hófehér tökéletes 'vicsoruk legyen. Barnító folyadékokkal, spriccelik, barnítják a bőrüket,műszempillák,póthajak, természetellenes sminkek.
Az állatokat jobban védik, hogy ne lehessen őket színezni, cirkuszokban mutogatni, ezek meg 6 hónapos kortól és 12 éves korig, gyerekeket öltöztetnek úgy, mintha prostik lennének. Undorító, mit tesznek a gyerekekkel.
Agyrém.
Tudom, mire gondol.
Pár éve én is néztem olyan műsort (gőzöm sincs, melyik csatornán ment), amiben egészen kicsi, óvodáskorú kislányokat készítettek fel a szülők szépségversenyekre. Na, az tényleg szörnyű volt. Idióta anyukák a csöppségekből törpe felnőtteket "varázsoltak" szörnyű sminkekkel. Némelyik kislány tiltakozott, nem volt kedve az egészhez, de a többnyire hájas anyukáik (szinte minden anyuka erősen túlsúlyos volt) erőltették a kislányukat. Tetszik vagy nem, csinálni kell. A saját meg nem valósult álmukért szerettek volna elégtételt venni.
Na, azokból a természetes szépségű kislányokból koravén gyerekeket csináltak. Szánalmas volt.
Az én lányom kiütéses lett a gyereksminktől.
A felnőttől meg nem. 😃
Kedves FI. Vegyél a kislányodnak gyermek sminket. Otthon hagyd, hogy próbálgassa.
Sőt lehet ez egy közös program is, hogy ő sminkel téged is. Jókat nevethettek közben. Természetesen utcára lemossátok a sminkjét.
Ha a gyerek otthon kiélvezheti, pont abból nem lesz gond talán.
Van lányom és nagyon jól szórakozott, szórakoztam vele. Közben lehet nagyon jól beszélgetni, finoman felhívni a figyelmét, mi az, ami már sok és mi az , ami még belefér, formáld az ízlését!
Természetesen sosem ment óvodába, iskolába sminkelve , én annak tudtam be, hogy otthon kiélhette eme szenvedélyét. Középiskolásan már cseppet sem érdekelte a smink, lovagolt és nem igazán kellett neki az izzadt bőrére a smink.
Nem tudom van-e gyermeked és főleg van-e kislányod?
Egy szülő nem aláz kettesben sem, de főleg nem, hogy más előtt tegye nevetségessé a saját gyermekét. Egy normális szülő, észérvekkel, jó példával nevel. Akkor majd a gyereke is őszinte tud lenni a szülővel.
Alapvetően semmi kára nem lesz belőle, hidd el.
Később meg úgyis azt a példát fogja követni, amit jónak lát. Papolni tök felesleges. Jó példával jár előtte, és főleg ne háborogj.
Ha én elégedett vagyok magammal akkor nem tehénmacázok le senkit. Erről ennyit.
A bőrhiba meg nem a sminktől lesz. Sosem sminkeltem, nem sminkelek mégis van.
Ami a gyereket illeti, miért ne lehetne néha egy kis smink. Nyilván nem suliba, de otthon, vagy lánybuliba simán. Egy 10 éves bőven megérti ha nyugodtan elmagyarázod neki, hogy hova lehet és hova nem. Próbálgatja a szárnyait.
Nem, nem egészséges egy gyereket megalázni. Még kettesben sem.
Érdekes, hogy minden ellenvélmény ellenére még okosabbnak is tartod magad. 😁
És furcsa módon mindig igaza is van.
Az ahogy beszélsz az új feleségről, tényleg nagyon beszédes. Vedd le róluk a fókuszt, azt az energiát inkább fektesd magadba.
Pedig igaza van.
Én ugyanebben a helyzetben voltam csak gyerekként. "Csodás volt"
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mivel lehet büntetni egy 9 éves kislányt? Egyest hozott haza.
- Ti kisminkeltétek ma magatokat?
- Hogy lehet rávenni egy 5éves kislányt, hogy utazás közben ne szálljon ki a gyermekülésből?
- Amerikában letartóztattak egy 10 éves kislányt molesztálásért!
- Temetésre illik-e egy kicsit kisminkelni magam?
- Szerintetek egy 6 éves kislányt ülésmagasítós(9-36 kg)üléssel be lehet kötni előre a kocsiba?Nissan cargónk van, kisbuszszerű autó