Skizofrénia-vallás-ufónauták (beszélgetős fórum)
Amikor elkezdődött engem azonnal be vágtak a pszichiátriára és kegyetlenűl le szedáltak annyira hogy a nyálamat folyattam!!!
de van ereje!megváltozott kintre is minden nem csak a látvány hanem a körülvevő emberek viselkedése is!!
pszihésen bármit eltud hitetni!pl:mozgó férgekké vált az ebédem!!éjszakákon át fent voltam hogy védjem a családom!!olyan volt mintha gázt eresztettek volna be a konvektoron keresztül!!
a múltat is átéltette velem! na meg a zenémet az összes szöveget átéltem!!pl:"előhívom belőled! a pusztulásod lárvait!és áttörik a bőröd falát!"
este feküdtem az ágyon és tényleg olyan volt mintha a bőrömön keresztül jönnének a férgek!!!
persze ennek még örültem is hogy átélem a zenémet!!
már ne is haragudj, de nem olyan ez a hsz-od, hogy uralni tudod
Ha meg röhögni is tudsz rajta, nem is vagy igazán beteg.
Egy haverom tényleg skizo, de abszolút nem is hasonlít a betegsége a Tiedhez. Bár az is igaz, hogy minden betegség más.
nem sajna én nem vagyok szimuláns!!!szerettem a munkámat!!!nagyon!!még így hanggal együtt is visszamentem dolgozni! sajnos 2-ét hónapig bírtam!!!
ordítoztam mindenkivel ez a geci hang meg közölte hogy le gyengít hogy ne tudjak dolgozni!!!!!nem bírtam elvégezni rendesen a feladatomat még a figyelmemet is elterelte!!!!!
közlöm hogy kórházban dolgoztam!!a műtőben!!ott pedig oda kell figyelni mert könnyen bele halhat a beteg!!!!azt mondta a hang hogy én ne segítsek senkinek se!!gyilkoly-gyilkoly és ne segíts!!!!
köszönöm a választ.
volt valamelyik gyógyszerrel gondod?
mesélnél róla??hogy te min mentél keresztül??
nekem felborúlt minden!szóval az egész eddigi életem csak úgy huss elszált mintha nem is lett volna!!azaz nem láttam már a feleségemet meg a fiamat már 3.éve!de nem csak ők hanem az egész világ!gyökeresen megváltozott minden!muszáj volt megtanulni így élni!!
jó éjt.
ha visszanézel főleg gyógyszerekre lennék kiváncsi, amit szedni kell ebbe a betegségben szenvedőknek.
ez még nem jelenti azt, hogy másnál nem jelentkezhet ez.
Amilyen téveszméket és szorongásokat leírt erősen skizofrénia gyanúsak, de nem vagyok orvos.
Nekem két hozzátartozóm szenved ebben, alapjáraton vannak hasonlóságok a tüneteiben, de a megélésük és a kezelésük is teljesen más, és ez nem jelenti azt, hogy ne lennének ugyanolyan skizók.
a betegségről mármint.
:)
További ajánlott fórumok:
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Diagnózis: paranoid skizofrénia és ha nem az?
- Testvéremnél skizofréniát állapítottak meg, kapott rá gyógyszert, de nem akarja szedni, hogy értessem meg vele, hogy ezt neki szednie kell?
- Veszélyes egy skizofrén ember?
- Létezik ma Magyarországon olyan elvonó, ahol fogadnak egy skizofrén, Hepatitis B és C-vel fertőzött gyógyulni vágyó drogost?
- Mit lehet tenni egy skizofrén nővel?