Sikoly (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Sikoly
A gyógyulni akarásra akkor is szükség van, amikor másokba kapaszkodunk. Az a másik segít, hogy talpon maradjunk, de lépkedni előre, a gyógyulás felé, a betegnek kell. Azokat a lépéseket senki nem tudja helyette megtenni. Ehhez kell a hatalmas belső erő, akarat.
Szívből kívánom mindenkinek, aki nehéz helyzetbe kerül akár egészségileg, akár az élet más területén. Hinni és akarni!
Ha nem is csodaszer, de az optimizmus , gyógyúlni akarás, sokat segithet.
A másik, a valakibe/valamibe kapaszkodni.
Több esetben meg az sem segit.
Tetszett a cikked Napsugár.:)
Én is sokszor elkeseredek, de mikor hasonlót hallok, olvasok, olyankor új erőt kapok. Így van, nem szabad feladni.
Köszönöm Kedves Hanka!
Sajnálom, hogy nem vagy teljesen egészséges. Az biztos, hogy sokat számít az akaraterő, és én is úgy gondolom, hogy talán még a genetika is hatással van rá. Gondolom, szedsz valami gyógyszert, amivel javítani tudsz szükség esetén az állapotodon.
Ne gondolj a halálra, és főleg ne a saját kezűleg előidézettre!
Azt olvastam régebben: addig vagyunk itt a földön, amíg a föntiek úgy látják, hogy még dolgunk van itt. Vagy a gyermekek, unokák, stb. nevelése, segítése terén, akár önmagunk lelki fejlődésének terén.
Gondolkodj el ezen, keress magadnak olyan napi elfoglaltságot, amellyel ezeken a területeken tudsz cselekedni akár mások, akár saját életed javítása érdekében. Próbáld meg úgy élni a napjaidat, hogy este elmondhasd: a mai napot is hasznosan töltöttem. Légy boldog! Tégy boldoggá másokat, és te magad is boldog leszel!
Tetszett az írásod Napsugár!!
Ezzel csak az a baj, hogy nem mindenkit áldott meg az Isten ekkora akaraterővel.
Lehet próbálni ezen segíteni , de sajnos a genetika nagyon sokat eldönt előre.
Én személy szerint írigylek minden erős akaratu embert.
DE persze én magam , aki Papíron is öngyilkos hajlamu depresszióban szenvedek, próbálom feloldani ezt a családi átkot.70éves vagyok. Tuléltem a szüleimet
Inkabb ne olvastam volna.
Kb. mintha a kórházi sorozatokbol akarnánk megérteni az orvosi munkát, vagy a krimikből a rendőrit.
Egyrészt a fitoterápia sosem volt a homeopátia alapja. Az utóbbi egy ordas nagy csalás és hatalmas üzlet. A gyógynövények meg sok gyógyszer alapanygai, csak a gyógyszerekben állandó a hatóanyag tartalom.
Másrészt az SM-nek a megélése, a beteg állapota baromira független a "hit, az akarás, a kitartás, a küzdelem" - től. Aki ilyent állít, az egy nyomorult áldozathibáztató. Ami segít, az a szerencse és a gyógyszerek.