Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sertéstarja panírozva recept

Sertéstarja panírozva recept

Elkészítési idő 50 perc

A Sertéstarja panírozva hozzávalói:
1 kg sertéstarja (vagy csontos csirkemell)
2-3 csésze zsemlemorzsa
2 db felvert tojás
1 csészényi olaj

őrölt fekete bors
A kisütéshez: olaj.


A Sertéstarja panírozva elkészítési módja:
Egy öblös tálban a tojásokat felverjük, de közben ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Ha csirkemellből készítjük, akkor először kicsontozzuk, majd megmossuk és leitatjuk róla a nedvességet papírtörlővel Ezután kisebb darabokra vágjuk és mindegyik szeletet enyhén kiklopfoljuk majd sózzuk, és borsozzuk. Közben a sütőolajat felmelegítjük. Mindegyik húsdarabot megforgatjuk a zsemlemorzsában, majd a tojásban, és ismét a zsemlemorzsában.A forró olajban a húsok mindkét oldalukat aranybarnára sütjük és még melegen tálaljuk a hozzá illő körettel és salátával.


Kategória: Húsételek receptjei


A sertéstarja panírozva elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook